فایل ورد (word) شناسايي و اولويت بندي مولفه هاي موثر بر توسعه فرهنگ کارآفريني سازماني دارای 21 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد (word) شناسايي و اولويت بندي مولفه هاي موثر بر توسعه فرهنگ کارآفريني سازماني کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد (word) شناسايي و اولويت بندي مولفه هاي موثر بر توسعه فرهنگ کارآفريني سازماني،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد (word) شناسايي و اولويت بندي مولفه هاي موثر بر توسعه فرهنگ کارآفريني سازماني :
سال انتشار : 1397
نام کنفرانس یا همایش : اولين همايش ملي کارآفريني
تعداد صفحات :21
چکیده مقاله:
پژوهش حاضر با هدف فایل ورد (word) شناسايي و اولويت بندي مولفه هاي موثر بر توسعه فرهنگ کارآفريني سازماني انجام شده است. توسعه فرهنگ کارآفرینی به عنوان یک راهبرد اساسی جهت توسعه اقتصادی کشورها و دستیابی به توسعه پایدار است. توجه بسیاری از کشورهای جهان به موضوع توسعه کارآفرینی موجب گردیده است که موجی از سیاست های توسعه کارآفرینی در دنیا مطرح و به کار گرفته شود. برنامه ریزی راهبردی برای تسهیل و توسعه کارآفرینی، نیازمند شناسایی مولفه های اثرگذار، دسته بندی این عوامل، وضعیت مطلوب و مناسب و تقویت آنها می باشد. بدین منظور ابتدا به مطالعه ادبیات موضوع و سپس به بررسی نتایج مطالعات پیشین و مقایسه آنها پرداخته شد. نتایج حاصل از این پژوهش نشان می دهد که 16 مولفه بر توسعه فرهنگ کارآفرینی سازمانی موثر بوده که ریسک پذیری، نیاز به موفقیت، نوآوری، خودباوری و استقلال به تربیت بیشترین تاثیر و آینده نگری و خوش بینی کمترین تاثیر را بر فرهنگ کارآفرینی سازمانی داشته و در راستای توجه و اهمیت دادن هرچه بیشتر به موضوع کارآفرینی و خوش بینی کمترین تاثیر را بر فرهنگ کارآفرینی سازمانی داشته و در راستای توجه و اهمیت دادن هرچه بیشتر به موضوع کارآفرینی و فعالیت های کارآفرینانه به منظور انجام بستر سازی های لازم با توجه به مسایل و موقعیت های خاص اقتصادی و مدیریتی سازمان، توسعه فرهنگ کارآفرینی بر اساس گروه های شغلی مخاطب از طریق برنامه ریزی آموزشی با شناسایی مفاهیم فرهنگی مورد نیاز هر بخش از افراد سازمان توصیه می گردد.