فایل ورد (word) خاکسترزدايي زغال و پرعيارسازي کانسنگ هاي سولفيد فلزات پايه توسط تکنولوژي نوين سورتينگ اتوماتيک اشعه ايکس عبوري انرژي دوگانه دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد (word) خاکسترزدايي زغال و پرعيارسازي کانسنگ هاي سولفيد فلزات پايه توسط تکنولوژي نوين سورتينگ اتوماتيک اشعه ايکس عبوري انرژي دوگانه کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد (word) خاکسترزدايي زغال و پرعيارسازي کانسنگ هاي سولفيد فلزات پايه توسط تکنولوژي نوين سورتينگ اتوماتيک اشعه ايکس عبوري انرژي دوگانه،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد (word) خاکسترزدايي زغال و پرعيارسازي کانسنگ هاي سولفيد فلزات پايه توسط تکنولوژي نوين سورتينگ اتوماتيک اشعه ايکس عبوري انرژي دوگانه :
سال انتشار : 1397
نام کنفرانس یا همایش : دهمين همايش انجمن زمين شناسي اقتصادي ايران
تعداد صفحات :12
چکیده مقاله:
سورتینگ اتوماتیک اشعه ایکس عبوری انرژی دوگانه (DE-XRT) یکی از تکنولوژیهای جدید سورتینگ اتوماتیک است که قادر به جداسازی کانیهای مختلف بر مبنای اختلاف دانسیته آنها به طریقه خشک و بدون نیاز به هیچ گونه واکنشگر شیمیایی است. در این تکنولوژی، اشعه های ایکس در دو سطح انرژی کم و زیاد به نمونه تابانده شده و بخشی از آن که متناسب با دانسیته نمونه است جذب شده و اشعه های ایکس عبوری توسط آشکارساز دریافت میشود. در حال حاضر کارایی این تکنولوژی در خاکسترزدایی زغال استخراجی از معدن با اندازه ابعادی +12/5mm-120mm با ظرفیت 80t/h؛150 به اثبات رسیده است. برای مثال توانسته است تا محتوی خاکستر یک نمونه زغال را از %23/6 به حد قابل قبول %8/3کاهش دهد. همچنین از این تکنولوژی جدیدا در پرعیارسازی کانسنگ سولفید فلزات پایه استفاده شده است. برای مثال پرعیارسازی یک کانسنگ سرب و روی به روش DE-XRT نشان داد که عیار فلز کنسانتره 1/5 تا 2 برابر افزایش مییابد، بازیابی فلز بیش از %95 است و نزدیک %40 جرم خوراک به عنوان باطله لحاظ میشود. در این مقاله مبانی علمی تکنولوژی DE-XRT و کاربردهای آن در فرآوری مواد معدنی شرح داده میشود. این تکنولوژی میتواند در معادن زغال و فلزات پایه ایران به دلیل کمبود شدید آب در صورت آشنایی معدنکاران با آن استفاده شود.