فایل ورد (word) تراريختي قارچ Mortierella alpina CBS 754.68 با استفاده از سيتسم (ATMT (Agrobacterium Tumefaciens - mediated transformation دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد (word) تراريختي قارچ Mortierella alpina CBS 754.68 با استفاده از سيتسم (ATMT (Agrobacterium Tumefaciens - mediated transformation کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد (word) تراريختي قارچ Mortierella alpina CBS 754.68 با استفاده از سيتسم (ATMT (Agrobacterium Tumefaciens - mediated transformation،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد (word) تراريختي قارچ Mortierella alpina CBS 754.68 با استفاده از سيتسم (ATMT (Agrobacterium Tumefaciens - mediated transformation :
نام کنفرانس یا همایش : دوازدهمين کنگره ژنتيک ايران
تعداد صفحات :6
چکیده مقاله:
در این تحقیق با استفاده از Agrobacterium tumefaciens سویه LBA4404 حاوی پلاسمید pBI121، ریسه های قارچ Mortierella alpina CBS 754.68 تراریخت شد. قارچ Mortierella alpine به علت توانایی در سنتز اسید های چرب غیراشباع از جمله قارچهای مهم صنایع غذایی می باشد. ریسه های قارچی به همراه سلولهای باکتریایی در سه تیمار 1، 2 و 3 ساعته در محیط کشت القاء در دمای 36 درجه نگهداری شدند و 4 روز پس از انتقال به محیط هم کشتی به محیط کشت انتخابی حاوی سفوتاکسیم برای از بین بردن سلولهای باکتری منتقل شدند. 7 روز پس از مشاهده اولین ریسه های قارچی و اطمینان از عدم رشد سلولهای باکتریایی در محیط کشت انتخابی کلنی های حاصل از رشد سلولهای قارچی برای رنگ آمیزی هیستوشیمیایی GUS استفاده شدند. نتایج حاصل نشان داد، تیمار حاصل از 3 ساعت القاء با سلولهای باکتریایی بهترین نتیجه را در تعداد کلنی های تراریخت نسبت به سایر تیمارها دارد و درصد تراریختی 81% بود. با توجه به اینکه این اولین گزارش موفقیت آمیز از تراریختی با استفاده از سیستم (ATMT(Agrobacterium tumefaciens-mediated transformation در ریسه های این قارچ می باشد نیاز به مطالعات و آزمایشات بیشتری برای بهینه سازی این روش است.