فایل ورد (word) اثر کاپاراگينان برويژگي پايدارکنندگي کربوکسيل متيل سلولز در شير - آب تمشک

    —         —    

ارتباط با ما     —     لیست پایان‌نامه‌ها

... دانلود ...

 فایل ورد (word) اثر کاپاراگينان برويژگي پايدارکنندگي کربوکسيل متيل سلولز در شير - آب تمشک دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد (word) اثر کاپاراگينان برويژگي پايدارکنندگي کربوکسيل متيل سلولز در شير - آب تمشک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد (word) اثر کاپاراگينان برويژگي پايدارکنندگي کربوکسيل متيل سلولز در شير - آب تمشک،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد (word) اثر کاپاراگينان برويژگي پايدارکنندگي کربوکسيل متيل سلولز در شير - آب تمشک :




نام کنفرانس یا همایش : اولين سمينار ملي امنيت غذايي

تعداد صفحات :9

چکیده مقاله:

امروزه به کمک انواع سازوکارهای طبیعی اما پیچیده انواع مواد غذایی با ارزش تغذیه ای بالا خوش طعم و با قابلیت نگهداری طولانی در بسیاری از نقاط جهان تولید می شوند از جمله این مواد غذایی نوشیدنیهای برپایه شیر هستند که انواع شیر طعم دار و نوشیدنی های شیری اسیدی را در بر میگیرند همچنین امورزه باتوجه به اهمیت مسائل مربوط به اقتصادی بودن تولید به ویژه کوتاه کردن زمان تولید صنعتگران برای تهیه سریع تر و به صرفه تر و نیز جهت جلوگیری از مشکل عدم امکان کنترل دقیق نکات ایمنی غذایی ناشی از استفاده از کشتهای باکتریایی فعالیت متغیر و ناهمگن ناخالص بودن کشتهای باکتریایی و حضور انواع مختلف باکتری ها در کشت از روشهای اسیدی کردن مستقیم توسط اسیدهای خوراکی یا اب میوه ها استفاده می کنند. در تحقیق حاضر اثر صمغ کربوکسیل متیل سلولز برپایداری شیر ت آب تمشک و همچنین اثر کاپا کاراگینان در بهبود پایدارکنندگی این صمغ مورد ارزیابی قرارگرفت.

لینک کمکی