فایل ورد (word) امکان سنجي تهيه کامپوزيت هاي طبيعي کاه گندم - پلي اتيلن به منظور استفاده در صنايع بسته بندي مواد غذايي

    —         —    

ارتباط با ما     —     لیست پایان‌نامه‌ها

... دانلود ...

 فایل ورد (word) امکان سنجي تهيه کامپوزيت هاي طبيعي کاه گندم - پلي اتيلن به منظور استفاده در صنايع بسته بندي مواد غذايي دارای 17 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد (word) امکان سنجي تهيه کامپوزيت هاي طبيعي کاه گندم - پلي اتيلن به منظور استفاده در صنايع بسته بندي مواد غذايي  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد (word) امکان سنجي تهيه کامپوزيت هاي طبيعي کاه گندم - پلي اتيلن به منظور استفاده در صنايع بسته بندي مواد غذايي،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد (word) امکان سنجي تهيه کامپوزيت هاي طبيعي کاه گندم - پلي اتيلن به منظور استفاده در صنايع بسته بندي مواد غذايي :




نام کنفرانس یا همایش : اولين سمينار ملي امنيت غذايي

تعداد صفحات :17

چکیده مقاله:

افزایش استفاده ازپلیمرهای بسته بندی مصنوعی که به دلیل چندین ویژگی مطلوب مانند نرمی، سبکی ، و شفافیت آنهاست به مشکلات زیست محیطی جدی به دلیل غیرتخریب پذیری آنها منتهی شده است زیست تخریب پذیری مواد بسته بندی به محصولات سازگار با محیط زیست نقطه عطفی است که نیاز به مطالعه بیشتر و سرمایه گذاری کافی دارد. دراین تحقیق با هدف تولید کامپوزیتی زیست تخریب پذیر به صورت عمومی از نظر هزینه تولید نیز قابل رقابت با صنعت پلاستیک باشد با استفاده از ماده پلیمری پلی اتیلن سبک در نقش ماده زمینه پودر لیگنوسلولزی کاه گندم به عنوان پرکننده و سازگار کننده MAPE فراورده مرکبی تولید نمودیم. نسبت ماده زمینه به فاز پرکننده در سطوح نسبی 70 به 30 ، 60 به 40 د رمحصول مرکب به کارگرفته شد.دراین بررسی ضمن معرف پژوهش انجام شده بخشی از نتایج ارائه گردیده است و به زودی نتایج کامل در مراجع علمی منتشر خواهد گردید.

لینک کمکی