فایل ورد (word) بررسي اثرات غني سازي کاه زيره با اوره - ملاس بر محتوي پروتئين خام، عصاره اتري و ديواره سلولي کاه غني شده دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد (word) بررسي اثرات غني سازي کاه زيره با اوره - ملاس بر محتوي پروتئين خام، عصاره اتري و ديواره سلولي کاه غني شده کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد (word) بررسي اثرات غني سازي کاه زيره با اوره - ملاس بر محتوي پروتئين خام، عصاره اتري و ديواره سلولي کاه غني شده،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد (word) بررسي اثرات غني سازي کاه زيره با اوره - ملاس بر محتوي پروتئين خام، عصاره اتري و ديواره سلولي کاه غني شده :
نام کنفرانس یا همایش : اولين کنگره ملي علوم و فناوريهاي نوين کشاورزي
تعداد صفحات :5
چکیده مقاله:
سالانه هزاران تن کاه و کلش زیره سبز در ایران تولید می شود که پس از برداشت محصول بدون استفاده باقی می ماند. این تحقیق به منظور تعیین ترکیبات شیمیایی کاه زیره و بررسی اثر عمل آوری بر این ترکیبات انجام شد. کاه زیره از کارخانه زیره سبز ایران واقع در 5 کیلومتری شهر مشهد تهیه و با سطوح 5 درصد اوره و 10 درصد ملاس به مدت سه هفته غنی گردید. سپس نمونه های مورد نیاز گرفته شده و ترکیبات شیمیایی آنها اندازه گیری شد. نتایج نشان داد که کاه زیره به طور میانگین دارای 6/7 درصد پروتئین خام، 5/1 درصد چربی خام (عصاره اتری)، 4/54 درصد NDF و 5/45 درصد ADF بود. آمونیاکی شدن کاه زیره با اوره سبب افزایش محتوی پروتئین خام کاه از 3/7 به 1/11 درصد و کاهش مقدار الیاف نامحلول در شوینده خنثی از 4/54 به 9/49 درصد گردید. که تفاوت معنی داری بین کاه زیره خشک و عمل آوری شده مشاهده گردید (05/0p<). همچنین غنی سازی سبب افزایش در میزان چربی خام و کاهش در میزان الیاف نامحلول در شوینده اسیدی از 5/42 به 1/42 درصد گردید. هرچند که تفاوت معنی داری بین هر دو کاه ملاحظه نشد. نتایج این تحقیق نشان داد که عمل آوری کاه زیره با اوره و ملاس سبب کاهش میزان دیواره سلولی کاه گردیده و از طرف دیگر می تواند ازت بیشتری را برای دام فراهم نماید.