فایل ورد (word) استفاده از تکنولوژي نوين خشک کردن الکتروهيدروديناميکي به منظور استفاده در صنايع خشکبار (مقاله مروري)

    —         —    

ارتباط با ما     —     لیست پایان‌نامه‌ها

... دانلود ...

 فایل ورد (word) استفاده از تکنولوژي نوين خشک کردن الکتروهيدروديناميکي به منظور استفاده در صنايع خشکبار (مقاله مروري) دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد (word) استفاده از تکنولوژي نوين خشک کردن الکتروهيدروديناميکي به منظور استفاده در صنايع خشکبار (مقاله مروري)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد (word) استفاده از تکنولوژي نوين خشک کردن الکتروهيدروديناميکي به منظور استفاده در صنايع خشکبار (مقاله مروري)،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد (word) استفاده از تکنولوژي نوين خشک کردن الکتروهيدروديناميکي به منظور استفاده در صنايع خشکبار (مقاله مروري) :




نام کنفرانس یا همایش : بيستمين کنگره ملي علوم و صنايع غذايي

تعداد صفحات :9

چکیده مقاله:

اشتباه درانتخاب تکنولوژی خشک کردن متناسب با محصول موجب ضایع شدن محصول و ایجاد ضررهای اقتصادی فراوان می گردد روش خشک کردن الکتروهیدرودینامیکی EHD دارای توان بالقوه ای درزمینه خشک کردن محصولات غذایی و دارویی می باشد خشک کردن الکتروهیدرودینامیکی به باد کرونایی حاصل از یونهای گازی که دریک میدان اکلتریکی قوی شتاب می گیرد وابسته است فرایند الکتروهیدرودینامیک اساسا یک پدیده غیرحرارتی است و واکنش مستقیم الکتروهیدرودینامیک با مواد بیولوژیکی و غیربیولوژیکی گرمای ناچیزی را درمقایسه با روش های خشک کردن سنتی تولید می کند این روش از نظر تولید محصولات خشک با کیفیت مناسب و مصرف انرژی پایین نسبت به روشهای سنتی خشک کردن در موقعیت به مراتب مطلوبتری قرار دارد دراینم قاله به بررسی پدیده الکتروهیدرودینامیک و همچنین بررسی بعضی از مطالعات انجام شده درزمینه خشک کردن الکتروهیدرودینامیک مواد غذایی پرداخته می شود.

لینک کمکی