فایل ورد (word) استفاده از بقايا و فراورده هاي فرعي پسته، سيب، گوجه فرنگي و مرکبات در تغذيه نشخوارکنندگان

    —         —    

ارتباط با ما     —     لیست پایان‌نامه‌ها

... دانلود ...

 فایل ورد (word) استفاده از بقايا و فراورده هاي فرعي پسته، سيب، گوجه فرنگي و مرکبات در تغذيه نشخوارکنندگان دارای 16 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد (word) استفاده از بقايا و فراورده هاي فرعي پسته، سيب، گوجه فرنگي و مرکبات در تغذيه نشخوارکنندگان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد (word) استفاده از بقايا و فراورده هاي فرعي پسته، سيب، گوجه فرنگي و مرکبات در تغذيه نشخوارکنندگان،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد (word) استفاده از بقايا و فراورده هاي فرعي پسته، سيب، گوجه فرنگي و مرکبات در تغذيه نشخوارکنندگان :




نام کنفرانس یا همایش : همايش ملي مديريت پسماندها و پسابهاي کشاورزي

تعداد صفحات :16

چکیده مقاله:

کمبود خوراک دام از معضلات اساسی و قابل توجه در صنعت دامپروری است و برای جبران این کمبود بهره گیری از ضایعات کشاورزی و صنایع تبدیلی و عمل آوری مناسب آنها جهت تغذیه دام یکی از روشهای قابل قبول است تفاله گوجه فرنگی، تفاله مرکبات، تفاله سیب، و بقایای حاصل از پوست گیری پسته از جمله فراورده های فرعی بخش صنایع تبدیلی و کشاورزی است که به عنوان منبع بالقوه ای جهت تغذیه دام معرفی می شوند این مواد بسته به فصل تولید میوه درکارخانجات مربوطه تولید شده و عمدتا بدون استفاده دورریخته می شود که موجب گسترش آلودگی محیط زیست می گردند علیرغم اینکه برخی از این فراورده های فرعی حاوی مواد بازدارنده و ضد تغذیه ای میباشد اما عدم وجودخوراک کافی بخصوص در فصول خشک در ایران آنها را وادار به استفاده از کلیه پتانسیل های موجود در زمینه مواد خوراکی کرده است صرف نظر از عواملی مثل ترکیبات ضد تغذیه ای و یا فاکتورهای فیزیکی که باعث محدودیت مصرف محصولات فرعی می گردد تعیین ارزش غذایی این محصولات متناسب با نوع حیوان و سیستم تولیدی آن ضروری است.

لینک کمکی