فایل ورد (word) بهره برداري از پسماندهاي صنايع غذايي جهت بازيافت پروتئين ها فيبرها، آنتي اکسيدانها و رنگدانه هاي غذايي دارای 20 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد (word) بهره برداري از پسماندهاي صنايع غذايي جهت بازيافت پروتئين ها فيبرها، آنتي اکسيدانها و رنگدانه هاي غذايي کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد (word) بهره برداري از پسماندهاي صنايع غذايي جهت بازيافت پروتئين ها فيبرها، آنتي اکسيدانها و رنگدانه هاي غذايي،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد (word) بهره برداري از پسماندهاي صنايع غذايي جهت بازيافت پروتئين ها فيبرها، آنتي اکسيدانها و رنگدانه هاي غذايي :
نام کنفرانس یا همایش : همايش ملي مديريت پسماندها و پسابهاي کشاورزي
تعداد صفحات :20
چکیده مقاله:
امروزه مدیریت پسماندها و ضایعات کارخانجات فراوری میوه جات از مشکلات عمده صنایع غذایی می باشد حال آنکه درجوامع پیشرفته از پسماند به عنوان منبع ارزشمندی جهت بازیافت انواع فراورده های غنی شده مکمل ها و افزودنی ها استفاده می شود غذاهای عملگر Functional Foods درواقع فرمولاسیون بهینه شده ای از انواع ریزمغذی و درشت مغذی ها هستند که باعث براورده شدن تمام نیازهای بدن می شود پسماندها و ضایعات میوه جاتدر حین فراورش نیز منبع غنی از این ترکیبات هستند پروتئین ها ، فیبر غذایی، آنتی اکسیدانها، و مواد پلی فنلی از جمله این ترکیبات هستند این مقاله سعی بر ان دارد که تا ضمن مرور منابع گیاهی استخراج ترکیبات فوق روشهای رایج صنعتی استخراج ترکیبات عملگر را نیز بررسی کرده و در انتها راهکارهایی جهت بهینه سازی بازیافت این مواد ارایه کند تا استفاده از پسماند مواد غذایی از یک تهدید زیست محیطی به فرصت تبدیل شود.