فایل ورد (word) تعيين مناسب ترين ترکيب تفاله ليموي سيلو شده با خرماي ضايعاتي از جنبه ارزش غذايي در تغذيه بز

    —         —    

ارتباط با ما     —     لیست پایان‌نامه‌ها

... دانلود ...

 فایل ورد (word) تعيين مناسب ترين ترکيب تفاله ليموي سيلو شده با خرماي ضايعاتي از جنبه ارزش غذايي در تغذيه بز دارای 17 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد (word) تعيين مناسب ترين ترکيب تفاله ليموي سيلو شده با خرماي ضايعاتي از جنبه ارزش غذايي در تغذيه بز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد (word) تعيين مناسب ترين ترکيب تفاله ليموي سيلو شده با خرماي ضايعاتي از جنبه ارزش غذايي در تغذيه بز،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد (word) تعيين مناسب ترين ترکيب تفاله ليموي سيلو شده با خرماي ضايعاتي از جنبه ارزش غذايي در تغذيه بز :




نام کنفرانس یا همایش : همايش ملي مديريت پسماندها و پسابهاي کشاورزي

تعداد صفحات :17

چکیده مقاله:

تفاله لیموترش حاصل از کارخانجات آبلیموگیری و خرمای ضایعاتی از منابع با ارزش در تغذیه دام هستند لذا به منظور ارزیابی اثر سطوح مختلف خرمای ضایعاتی در ترکیب تفاله لیموی سیلو شده در تغذیه بز، آزمایشی با سه ترکیب سیلویی انجام شد مواد پایه سیلوهاه شامل تفاله تازه لیموترش ، کاه گندم و اوره بود به ترتیب 5/6 ، 11 و 15 درصد خرمای ضایعاتی سیلو شدند و پس از گذشت 45 روز در قالب طرح کاملا تصادفی قابلیت هضم مواد سیلویی با استفاده از 8 راس بز نر تعیین شد . نتایج حاصل نشان داد که با افزایش میزان خرمای ضایعاتی در ترکیب سیلوها، میزان الیاف خام کاهش ولی عصاره عادی از ازت افزایش می یابد قابلیت هضم الیاف خام مواد سیلویی نیز با افزایش خرمای ضایعاتی کاهش یافت ولی قابلیت هضم عصاره عاری از ازت سیلوی حاوی 11 درصد خرمای ضایعاتی بالاتر از دو سیلوی دیگر بود. P<1%

لینک کمکی