فایل ورد (word) بررسي رفتار سيستم کاتاليستيTiCl4/Mg(OEt)2/MAO در پليمريزاسيون دوغابي اتيلن، با استفاده از روش سطح پاسخ

    —         —    

ارتباط با ما     —     لیست پایان‌نامه‌ها

... دانلود ...

 فایل ورد (word) بررسي رفتار سيستم کاتاليستيTiCl4/Mg(OEt)2/MAO در پليمريزاسيون دوغابي اتيلن، با استفاده از روش سطح پاسخ دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد (word) بررسي رفتار سيستم کاتاليستيTiCl4/Mg(OEt)2/MAO در پليمريزاسيون دوغابي اتيلن، با استفاده از روش سطح پاسخ  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد (word) بررسي رفتار سيستم کاتاليستيTiCl4/Mg(OEt)2/MAO در پليمريزاسيون دوغابي اتيلن، با استفاده از روش سطح پاسخ،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد (word) بررسي رفتار سيستم کاتاليستيTiCl4/Mg(OEt)2/MAO در پليمريزاسيون دوغابي اتيلن، با استفاده از روش سطح پاسخ :




نام کنفرانس یا همایش : يازدهمين کنگره ملي مهندسي شيمي ايران

تعداد صفحات :13

چکیده مقاله:

پلیمریزاسیون دوغابی اتیلن با استفاده از کاتالیست فوق فعال زیگلر- ناتا بر پای 2 Mg(OEt) مورد بررسی قرار گرفت. تأثیر پارامترهای فشار، دما و نسبت مولی کمک کاتالیست به کاتالیست(Al/Ti) بر میزان محصول دهی و وزن مولکولی متوسط ویسکوزیته با استفاده از روش سطح پاسخ(Response Surface) مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت ه است . از طراحی آزمایشBox-Behnken برای توسع مدل های مربوط به این دو پاسخ استفاده شد ه است. برای جلوگیری از ساده انگاری رفتار پیچید پاسخ ها، آزمایشها در یک پنجر عملیاتی شناخته شده ، طراحی شدند . بر این اساس برای دما، فشار و نسبت50 Al/Ti به ترتیب سه سطح، (50، 60 و 70درجه سانتی گراد) و (2، 4 و 6bar) و نسبت مولی (82، 123 و 164) در نظر گرفته شد . آنالیز واریانس نتایج بدست آمده نشان داد که ، بهترین پارامتر برای کنترل فعالیت کاتالیست و وزن مولکولی به ترتیب فشار و دما می باشند. بررسی سینتیک واکنش نشان می دهد که ناتوانی سیستم خنک کننده در انتقال حرارت ناشی از پلیمریزاسیون موجب افت فعالیت کاتالیست در انتهای واکنش شده و باعث کاهش وزن مولکولی می گردد . لذا کنترل دمای راکتور بخصوص در ابتدای واکنش از اهمیت بالایی برخوردار است.

لینک کمکی