فایل ورد (word) بررسي اثرات ناشي از برگشت پساب شستشويصافيها و ارائه راهکارهاي نظري( مطالعه موردي تصفيه خانه تهرانپارس)

    —         —    

ارتباط با ما     —     لیست پایان‌نامه‌ها

... دانلود ...

 فایل ورد (word) بررسي اثرات ناشي از برگشت پساب شستشويصافيها و ارائه راهکارهاي نظري( مطالعه موردي تصفيه خانه تهرانپارس) دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد (word) بررسي اثرات ناشي از برگشت پساب شستشويصافيها و ارائه راهکارهاي نظري( مطالعه موردي تصفيه خانه تهرانپارس)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد (word) بررسي اثرات ناشي از برگشت پساب شستشويصافيها و ارائه راهکارهاي نظري( مطالعه موردي تصفيه خانه تهرانپارس)،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد (word) بررسي اثرات ناشي از برگشت پساب شستشويصافيها و ارائه راهکارهاي نظري( مطالعه موردي تصفيه خانه تهرانپارس) :




نام کنفرانس یا همایش : دوازدهمين کنفرانس دانشجويي مهندسي عمران

تعداد صفحات :13

چکیده مقاله:

برگشت پساب شستشوی معکوس صافی ها یکی از مشکلات عدیده ای است که دربهره برداری از سیستمهای تصفیه به همراه صاف سازی آب بروز می نماید. با برگشت پساب تجمع آلودگی هاییی نظیر انواع کیستهای مختلف، تی-او-سی، کدورت و افزایش تولید تری هالومتان در بعد از کلرزنی را شاهد می باشیم، که باعث کاهش کیفیت آب و صرف هزینه های اضافه می گردد. عدم برگشت پساب صافی نیز در کشورهایی نظیر ایران که با کم آبی روبرو هستند باعث ازدست رفتن منابع وسیعی از آب می گردد که استحصال آن مشکل می باشد. در این تحقیق ضمن بیان راهکارهای مختلف در جهت استفاده مجدد از پساب شستشوی معکوس صافی ها نظیر حوضهای ته نشینی، افزودن پلیمر، افزایش حجم حوض ته نشینی اولیه جهت برگشت پساب به سیستم برگشت درصدی از جریان به آب خاکم اصلی و دفع پساب با دوره های زمانی مشخص حتی در فصول گرم سال که مشکل کمبود آب وجود دارد توصیه گردیده است. چرا که با آزمایش روی نمونه های پساب که برای مدت زیادی برگشت داده می شد، مشاهده شد که پساب درصد تی-او0سی و به تبع آن بعد از کلرزنی درصد تری هالو متان بیشتری نسبت به دوره هایی دارا بود که دفع پساب نیز صورت می گرفت ولی در دوره های 24 ساعته تغییر شدیدی در شاخصه های تحقیق که عبارت بودند از تی-او-سی، کدورت، اندازه ذرات و پ-هاش ایجاد نگردد.

لینک کمکی