فایل ورد (word) منشأ گوگرد در کانيهاي سولفيدي مناطق دگرساني - کانيسازي مختلف در ذخيره مس - طلاي خاروانا آذربايجان شرقي، شمال غرب ايران دارای 40 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد (word) منشأ گوگرد در کانيهاي سولفيدي مناطق دگرساني - کانيسازي مختلف در ذخيره مس - طلاي خاروانا آذربايجان شرقي، شمال غرب ايران کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد (word) منشأ گوگرد در کانيهاي سولفيدي مناطق دگرساني - کانيسازي مختلف در ذخيره مس - طلاي خاروانا آذربايجان شرقي، شمال غرب ايران،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد (word) منشأ گوگرد در کانيهاي سولفيدي مناطق دگرساني - کانيسازي مختلف در ذخيره مس - طلاي خاروانا آذربايجان شرقي، شمال غرب ايران :
نام کنفرانس یا همایش : بيست و چهارمين گردهمايي علوم زمين
تعداد صفحات :40
چکیده مقاله:
ذخیره مس - طلای خاروانا در استان آذربایجان شرقی در شمال غربی ایران قرار گرفته است. این ذخیره در ارتباط با یک توده پرفیری و دایک ها و سیلهای مرتبط با آن میباشد که در یک سری رسوبی تیپ فلیش از زمان پالئوسن نفوذ کرده است. توده پرفیری، گرانودیوریت تا کوارتز مونزونیت با گرایش کالک آلکالی آلکالن است که در یک کمان ماگمای حاشیه قارهای جایگزین شده است. دایک ها و سیل ها دارای ترکیب هورنیلند - آندزیت ، تراکی آندزیت و داسیت اند. توده نفوذی در دایک ها سبب دگرگونی حرارتی و متاسوماتیزم منفی و تشکیل هورنفلس و اسکارن شدهاند. مطالعات قبلی وجود آنومالیهای از طلا و مس را در توده و دایک ها در دو منطقه میوه رود و استرقان مشخص کرده است. دگرسانی های پتاسیک ، فیلیک ، آرژیلیک ، پروپیلیتیک و سیلیسی وجود دارند که غالباً همراه با کانیهای سولفیدی هستند. این توده با توجه به توزیع عناصر فرعی و کمیاب دارای ویژگیهای ژئوشیمیایی سه آداکیتی است. به منظور آگاهی از منشأ گوگرد و منبع سیال های مولد کانیهای سولفیدی و همینطور رابطه ژنتیکی بین دو منطقه کانی سازی میوه رود و آسترقان ، 10 نمونه کانسنگ سولفیدی از رگهها و رگچه های حاوی پیریت ، کالکوپیریت و بورنیت از زون های آلتراسیون مختلف در توده نفوذی و دایک ها برای مطالعات ایزوتوپی گوگرد برداشت شدند. نمونهها توسط آزمایشگاه G.G.HATCH با استفاده از طیف سنج جرمی DELTA PLUS آنالیز شدند. مقادیر 8 34 S کانیهای سولفیدی در محدوده 0% 1/0 + 0%2.8- میباشد که در محدوده مقادیر ماگماهای گوشته ای است. نسبتهای ایزوتوپی گوگرد در زون های دگرسانی مختلف قابل مقایسه با یکدیگر است و این نشانگر نقش سیال های ماگمایی در کانیسازی و تشدید سولفیدها در زون های مختلف است. مقادیر 8 34 S در خاروانا قابل مقایسه با نسبتهای ایزوتوپی گوگرد تأکید میکنم که ماگمای مولد توده پرفیری از گوشته منشأ گرفته و آلودگی مهمی به مواد پوست رخ نداده است.