فایل ورد (word) ويژگيهاي کانيسازي، دگرساني، مطالعات سيالات درگير و ايزوتوپ هاي پايدار گوگرد در منطقه خونيک - جنوب بيرجند استان خراسان دارای 14 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد (word) ويژگيهاي کانيسازي، دگرساني، مطالعات سيالات درگير و ايزوتوپ هاي پايدار گوگرد در منطقه خونيک - جنوب بيرجند استان خراسان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد (word) ويژگيهاي کانيسازي، دگرساني، مطالعات سيالات درگير و ايزوتوپ هاي پايدار گوگرد در منطقه خونيک - جنوب بيرجند استان خراسان،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد (word) ويژگيهاي کانيسازي، دگرساني، مطالعات سيالات درگير و ايزوتوپ هاي پايدار گوگرد در منطقه خونيک - جنوب بيرجند استان خراسان :
نام کنفرانس یا همایش : بيست و چهارمين گردهمايي علوم زمين
تعداد صفحات :14
چکیده مقاله:
منطقه خونیک در پهنه لوت و در ایران مرکز قرار گرفته و در اثر فعالیتهای ماگمایی مرتبط با فرورانش نئوتتیس به زیر خرد قاره ایران مرکزی بهوجودآمده است . گسل کویر بزرگ یا گسل درون مرز شمالی پهنه لوت را تشکیل میدهد . همچنین این پهنه توسط بلوک طبس و غرب با رشته کوههای شتری و سیستم گسلی نایبند جدا میشود. در شرق نیز این پهنه توسط گسل هریرود محدود میشود و مرز جنوبی آن با کمپلکسهای آتشفشانی بزمان - کوه شهسواران و گودال جاز موریان مشخص میگردد. با توجه به ژئوشیمیایی سنگهای پلوتونیک - آتشفشانی این منطقه به انواع صحنههای آندزیت، ترک آندزیت، لاتییت، داسیت، دیوریت تقسیم میشوند. سنگهای آندزیتی و داسیتی با داشتن مقادیر پایین عناصر TI/NB و ZR با ماگمای کمانهای زون فرو رانش مطابقت دارند. طلا در خونیک به صورت افشان و آزاد میباشد. پیریتت کانی اصلی سولفیدی در این مجموعه است که با مقادیر کمتری از کالکوپیریت، کولیت ، دیژنیت و بورنیت دیده میشود. حداکثر مقادیر عناصر از نمونههای برداشت شده شامل 15/5PPM AU ، 47/5 PPM AG ، 730 PPM PB ، 4200 PPM CU ، 1376 PPM ZN ، 206 PPM AS و 74 PPM MO میباشد سنگهای دیواره تحت تأثیر دگرسانی های مختلف قرار گرفته و کانیهای اصلی شامل ایلیت ، سریسیت ، کلریتی، کائولینیت ، هماتیت، لیمونیت و آلونیت میباشند. مطالعه سیالات درگیر در این منطقه بر روی هشت نمونه برداشت شده از سنگهای سیلیسی انجام شد. در این بررسی دمای متوسط که که مژه نیز هموژنیزاسون 280C و حداکثر دمای 450C و شوری سیالات 20 در حدود 2.5-15 WT% NACL اندازهگیری شده است. همچنین دادههای ایزو توپی گوگرد جهت شش نمونه پیریت که از ترانشه ها و سنگهای منطقه برداشت شده مورد بررسی و مطالعه قرار گرفته است. مقدار 34SO در این پیریت در دامنه و تابعین PERMILE 0/3 تا 1/4 + قرار میگیرد که با توجه به محدوده نداد نشاندهنده منبع ماگمایی برای گوگرد میباشد.