فایل ورد (word) اکتشاف در زون اسفندقه - دولت آباد با استفاده از مدلسازي در محيط GIS

    —         —    

ارتباط با ما     —     لیست پایان‌نامه‌ها

... دانلود ...

 فایل ورد (word) اکتشاف در زون اسفندقه - دولت آباد با استفاده از مدلسازي در محيط GIS دارای 14 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد (word) اکتشاف در زون اسفندقه - دولت آباد با استفاده از مدلسازي در محيط GIS  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد (word) اکتشاف در زون اسفندقه - دولت آباد با استفاده از مدلسازي در محيط GIS،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد (word) اکتشاف در زون اسفندقه - دولت آباد با استفاده از مدلسازي در محيط GIS :




نام کنفرانس یا همایش : هشتمين همايش انجمن زمين شناسي ايران

تعداد صفحات :14

چکیده مقاله:

زون اسفندقه – دولت آباد که در استانهای هرمزگان و کرمان واقع می باشد به دلیل قرار گرفتن در بخش جنوبی زون کانه زایی سنندج – سیرجان، بخش هایی از زون ارومیه دختر و زون مکران، دارای استعداد کانه زایی ذخایر سولفید توده ای از نوع قبرسی و کروکو، مس پرفیری و طلای اپی ترمال است. در این مقاله با تکیه بر اطلاعات ژئوفیزیکی، ژئوشیمیایی ، معدنی، زمین شنای و درو سنجی موجود احتمال کانه زایی های مذکور در این زن بررسی شده است. لایه ها یا اطلاعاتی مختلف در سه دسته فرایند تقسیم بندی شده اند که شامل تشکیل کانه (Ore forming process) ساختارها و سنگ میزبان میباشد.
فرایندهای تشکیل کانه خود شامل اطلاعات معدنی، آلتراسیون های موجود که دارای دو مرجع ژئوفیزیکی و دورسنجی وبده اند و اطلاعات ژئوشمیایی می باشد. ساختارها از سه منبع نقشه های زمین شناسی، اطلاعات ژئوفیزیکی و دور سنجی جمع آوری شده است. سنگ میزبان بر اساس نوع کانه زایی متغیر می باشد کلیه اطلاعات موجود بر اساس دانش کانه زائی های مذکور در بالا در سیستم GIS ارزش دهی شده اند و سپس دسته های اطلاعاتی مختلف با ضرایب مورد نظر دارای ارزش شده اند و نهایتا با استفاده از روش Index over lay fuzzy logic, weight of evidence عملیات تلفیق انجام پذیرفته است. لاز به ذکر است برای هر یک از مدلسازی ها با توجه به اهمیت لایه های اطلاعاتی ضرایب مختلفی وارد شده است. در نهایت نواحی با پتانسیل بالای کانه سازی مس پرفیری و نواحی ارزشمند از کانه سازی سولفیدی توده ای مشخص شدند. نواحی مذکور طی یک دوره عملیات صحرایی مورد کنترل قرار گرفته و نمونه بردرای شده اند و نواحی که آنالیزهای ژئوشیمیایی وجود کانه زایی در آنها را تایید می کرد جهت مطالعات فاز بعدی اکتشافی معرفی گردید.

لینک کمکی