فایل ورد (word) بايواستراتيگرافي بخش زيرين سازند نيزار بر مبناي نانوپلانکتونهاي آهکي در برش الگو واقع در تنگ نيزار (جاده مشهد - سرخس) دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد (word) بايواستراتيگرافي بخش زيرين سازند نيزار بر مبناي نانوپلانکتونهاي آهکي در برش الگو واقع در تنگ نيزار (جاده مشهد - سرخس) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد (word) بايواستراتيگرافي بخش زيرين سازند نيزار بر مبناي نانوپلانکتونهاي آهکي در برش الگو واقع در تنگ نيزار (جاده مشهد - سرخس)،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد (word) بايواستراتيگرافي بخش زيرين سازند نيزار بر مبناي نانوپلانکتونهاي آهکي در برش الگو واقع در تنگ نيزار (جاده مشهد - سرخس) :
نام کنفرانس یا همایش : هشتمين همايش انجمن زمين شناسي ايران
تعداد صفحات :10
چکیده مقاله:
نانوفسیل ها به دلیل فراوانی نسبی و محدوده چینه شناسی کوتاه به عنوان گروهی بسیار مناسب برای زیر تقسیمات بیواستراتیگرافی طبقات مزوزوئیک و سنوزوئیک مورد استفاده قرار میگیرند. در مطالعات کنونی برای نخستین بار بخش زیرین سازند نیزار در برش الگو بر مبنای نانوفسیل ها یآهکی مطالعه و سن یابی شده است این برش در شرق کپه داغ و جاده مشهد – سرخش درتنگ نیزار واقع شده است و لیتولوژی آن شامل ماسه سنگ های ضخیم لایه گلوکونیتی، شیل و یک لایه سنگ آهک ماسه ای در بخش فوقانی می باشد.
به منظور مطالعه و بررسی نانوفسیل های آهکی موجود، تعداد 15 نمونه از شیل های بخش زیرین سازند برداشت و پس تاز آماده سازی مطالعه و عکس برداری شده اند نانوفسیل های یافت شده دارای فراوانی و تنوع متوسط تا ضعیف می باشند. نتایج حاصل از مطالعات تاکسونومیکی نانو فسیل های مورد مطالعه منجر به معرفی 14 جنس و 23 گونه می شود. بر مبنای نانوفسیل های شناسایی شده سن ماستریشتین پسین برای این بخش از سازند نیزار پیشنهاد میگردد معادل زیر زون های CC25c-CC26a زون بندی (sissingh, 1977) می باشد.