فایل ورد (word) رابطه پايداري شيب - رطوبت و ليتولوژي با استفاده از مدل ارتفاعي رقومي و داده هاي ماهواره اي در محدوده تنگ بستانک کمربند ساختاري زاگرس جنوب غرب ايران دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد (word) رابطه پايداري شيب - رطوبت و ليتولوژي با استفاده از مدل ارتفاعي رقومي و داده هاي ماهواره اي در محدوده تنگ بستانک کمربند ساختاري زاگرس جنوب غرب ايران کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد (word) رابطه پايداري شيب - رطوبت و ليتولوژي با استفاده از مدل ارتفاعي رقومي و داده هاي ماهواره اي در محدوده تنگ بستانک کمربند ساختاري زاگرس جنوب غرب ايران،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد (word) رابطه پايداري شيب - رطوبت و ليتولوژي با استفاده از مدل ارتفاعي رقومي و داده هاي ماهواره اي در محدوده تنگ بستانک کمربند ساختاري زاگرس جنوب غرب ايران :
نام کنفرانس یا همایش : هشتمين همايش انجمن زمين شناسي ايران
تعداد صفحات :12
چکیده مقاله:
تنگ بستانک واقع در استان فارس جزئی از کمربند چین خوردگی زاگرس است که از دیدگاه اکتونیکی فعال می باشد. در این تحقیق از داده های ماهواره ای 24/APRIL/2001 Landstant _ etm 63/39 بمنظور فیلتر گذاری جهت استخراج اطلاعات شاهدات زمین شناسی و ساختاری منطقه استفاده شد. مدل ارتفاعی رقومی منطقه مورد مطالعه با استفاده از نقشه های توپوگرافی رقومی بمنظور استخراج مناطق پایدار و مرطوب در محیط (GIS) تهیه گردید. سپس رابطه بین اطلاعات بدست آمده از داده های ماهواره ای و عملیات در محیط GIS در کنار بازدیدهای صحرای برقرار گردید. این مطالعه نشان داد که فیلتر گذاری Convolutions: Highpass, Kerner size 3*3 در باند 4 سنجنده لندست که در محدوده طیفی 0/750 تل 0/90 میکرومتر قرار دارد. بهترین روش برای استخراج اطلاعات ساختاری مانند گسلها و شکستگی ها و غیره است. این مطالعه نشان داد که پایداری شیب منطقه به تراکم فعالیت های ساختاری قبیل گسل ها و غیره داشته بلکه به رطوبت در منطقه بستگی ندارد. این مطاعه همچنین نشان داد که سازند بنگستان بیشترین ناپایداری و ارتفاعات و سازند پاپده – گورپی و عهد حاضر بیشترین پایداری را دارند.