فایل ورد (word) استفاده از روشهاي مديريت سطح ايستابي در مناطق خشک و نيمه خشک براي آبياري گوجه فرنگي (قسمت اول: تحقيقات آزمايشگاهي) دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد (word) استفاده از روشهاي مديريت سطح ايستابي در مناطق خشک و نيمه خشک براي آبياري گوجه فرنگي (قسمت اول: تحقيقات آزمايشگاهي) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد (word) استفاده از روشهاي مديريت سطح ايستابي در مناطق خشک و نيمه خشک براي آبياري گوجه فرنگي (قسمت اول: تحقيقات آزمايشگاهي)،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد (word) استفاده از روشهاي مديريت سطح ايستابي در مناطق خشک و نيمه خشک براي آبياري گوجه فرنگي (قسمت اول: تحقيقات آزمايشگاهي) :
نام کنفرانس یا همایش : اولين کنفرانس مديريت منابع آب
تعداد صفحات :13
چکیده مقاله:
ایجاد سطح ایستابی و حفظ آن در طول دوره رشد، در مناطق مرطوب روش متداولی بهمنظور استفاده بهینه از آب آبیاری و حفظ رطوبت در منطقه ریشهها میباشد. اما در مناطق خشک و نیمه خشک بالا آمدن نمکها به همراه آب در اثر جریان مویینهای که به دلیل تبخیر و تعرق زیاد صورت میگیرد، عامل بازدارندهای برای استفاده از این روشها محسوب میشود. در این تحقیق امکان استفاده از روشهای کنترل سطح ایستابی (زهکشی کنترلشده و آبیاری زیرزمینی) با اعمال مدیریت آبشویی در مناطق خشک و نیمه خشک (مانند ایران) بررسی گردید. به این طریق که آبشویی خاک زمانیکه میزان تجمع نمک در منطقه ریشه به حد آستانه شوری میرسید انجام میشد. به این منظور سه تیمار با شرایط مختلف کنترل سطح ایستابی شامل زهکشی آزاد، زهکشی کنترلشده و آبیاری زیرزمینی در چهار تکرار در 12 عدد لایسیمتر (ارتفاع 90 و قطر 57 سانتیمتر) درنظر گرفته شد