فایل ورد (word) بررسي اپيدميولوژيک شغلي مراجعهکنندگان جهت عمل جراحي CTS در بيمارستانهاي کاشاني سالهاي 81 - 1?379 دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد (word) بررسي اپيدميولوژيک شغلي مراجعهکنندگان جهت عمل جراحي CTS در بيمارستانهاي کاشاني سالهاي 81 - 1?379 کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد (word) بررسي اپيدميولوژيک شغلي مراجعهکنندگان جهت عمل جراحي CTS در بيمارستانهاي کاشاني سالهاي 81 - 1?379،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد (word) بررسي اپيدميولوژيک شغلي مراجعهکنندگان جهت عمل جراحي CTS در بيمارستانهاي کاشاني سالهاي 81 - 1?379 :
نام کنفرانس یا همایش : چهارمين همايش سراسري بهداشت حرفه اي ايران
تعداد صفحات :8
چکیده مقاله:
سندرم کانال کارپال CTS شایعترین نوروپاتی فشاری دست به کار میباشد که به علت آسیبدیدگی و تحت فشار قرار گرفتن عصب مدیان در مچ دست ایجاد میگردد و علاقهمندان به صورت ضعف، بیحسی، احساس سوزش و خارش در دست ظاهر میشود . عوامل خطر زای شغلی نظیر حرکت تکراری دست و انگشتان، انحراف های مکرر مچ دست و فشارهای مکرر انگشتان در گرفتن اشیا از جمله مهمترین عوامل ایجاد بیماری است. مطابق با برآورد اداره آمار کار ایالات متحده بروز این بیماری در کارگران منجر به از دست رفتن بیش از 30 روز کاری میگردد و نیز مطابق با برآورد ادارهای ایمنی و بهداشت حرفهای آمریکا خسارت سالگرد ناشی از CTS در ایالات متحده در حدود 100000000 دلار است. با توجه به اهمیت موضوع این پژوهش با هدف تعیین مشاغل عمده که طی سالهای 81 - 1379 در شهرستان کاشان جهت درمان CTS تحت عمل جراحی قرار گرفتهاند انجام شد. پژوهش به روش مطالعه دادههای موجود برروی 75 پرونده بیمارستانی بیمارانی که طی سالهای 81 - 1379 جهت جراحی CTS به بیمارستانهای نبوی و شهید بهشتی کاشان مراجعه کرده بودند انجام گرفت. متغیرهای شغال، سن، جنس، آدرس و شماره تلفن این افراد از پرونده استخراج گردید و در محل و با تماس با این افراد جزئیات دقیق در خصوص وظایف شغلی، ساعات کار روزانه و سابقه اشتغال و ندهی شد. از 75 نفری که جهت جراحی CTS مراجعه کرده بود و 66 نفر زن (88%) و نه نفر مرد (12%) بودن. سن زنان 20 ± 43 سال بود. 64 نفر و زنان به حرفه قالیبافی اشتغال داشتند و 47 نفر از آنان بیش از هشت ساعت در روز قالیبافی میکردم. سابقه اشتغال این زمان به سه قالیبافی هفت ± 20 سال بود. هفت نفر از مردان کارگر بودم که اعمال فشار زیر توسط دست بخشی از هند آنها بود. 85% از بیماران به سه قالیبافی اشتغال داشتند و این نشان میدهد که حرکات تکراری دست و انگشتان در این حرفه میتواند منجر به ایجاد CTS گردد. با توجه به اینکه در کشور ما افراد زیادی به حرفه قالیبافی اشتغال دارند این عارضه میتواند به عنوان یک بیماری شکری شایق در کشور مطرح باشد (بخصوص در مناطقی نظیر کاشان که قالیبافی حرفه اصلی زنان است). لذا طراحی صحیح ابزار کار و تنظیم ریتم کار و استراحت در این حرفه به منظور پیشگیری از این ضایعه پیشنهاد میگردد.