فایل ورد (word) لزوم بازيابي پساب کارخانه فراوري براي محيط زيست سالم - مطالعه موردي طراحي تيکنر براي کارخانه فراوري منصورآباد دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد (word) لزوم بازيابي پساب کارخانه فراوري براي محيط زيست سالم - مطالعه موردي طراحي تيکنر براي کارخانه فراوري منصورآباد کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد (word) لزوم بازيابي پساب کارخانه فراوري براي محيط زيست سالم - مطالعه موردي طراحي تيکنر براي کارخانه فراوري منصورآباد،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد (word) لزوم بازيابي پساب کارخانه فراوري براي محيط زيست سالم - مطالعه موردي طراحي تيکنر براي کارخانه فراوري منصورآباد :
نام کنفرانس یا همایش : پنجمين همايش ايمني، بهداشت و محيط زيست در معادن و صنايع معدني
تعداد صفحات :12
چکیده مقاله:
با نگرش به منابع محدود آب و پیامد آن بحران آب، لزوم بازیابی آب از مراکز مصرف کننده محسوس تر می شود. دراین بین کلیه کارخانه های فراوری مواد معدنی مصرف کننده آب می باشند که اغلب پساب آنها پس از انجام فرایند ساده ای قابل بازیابی می باشد و معمول ترین وسیله برای این کار تیکنر می باشد. تیکنر ها تاسیساتی هستند که غلظت ذرات جامد در پالپ را افزایش می دهند و به همراه آن آب فاقد ذرات جامد را در سطح فوقانی سرریز می نمایند. در این تحقیق با توجه به اهمیتی که تیکنرها در بازیابی آب در صنایع معدنی دارند دو روش طراحی آنها ارایه شده است. ابتدا روش کو و کلونجر و سپس روش نسبتا جدیدتر فیچ و تالمیج مورد بررسی قرار گرفت. در مواردی که ته نشینی ذرات جامد با محدودیت همراه است از چندین تیکنر به صورت سری استفاده می شود که دراین تحقیق روش محاسبه تعداد بهینه مورد بررسی قرار گرفت . در پایان نیز در یک مطالعه موردی طراحی تیکنر برای بازیابی آب از پساب حاصل از فلوتاسیون کانه های سرب و روی درکارخانه فراوری معدنی منصورآباد یزد انجام شد. بر اساس نتایج این مطالعات مشخصات اصلی تیکنر لازم برای این کارخانه محاسبه شد. برای این تیکنر قطر 2/4 متر، سطح4/7 متر مربع و عمق 0/20 مثبت و منفی 1/8 متر پیشنهاد گردید.