فایل ورد (word) اهميت ترکيب شيميائي کانيها در ژئوترموبارومتري : مثالي از کاربردد ژئوبارومتر گارنت - آلومينوسيليکات - کوارتز - پلاژيوکلاز (GASP) در منطقه همدان دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد (word) اهميت ترکيب شيميائي کانيها در ژئوترموبارومتري : مثالي از کاربردد ژئوبارومتر گارنت - آلومينوسيليکات - کوارتز - پلاژيوکلاز (GASP) در منطقه همدان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد (word) اهميت ترکيب شيميائي کانيها در ژئوترموبارومتري : مثالي از کاربردد ژئوبارومتر گارنت - آلومينوسيليکات - کوارتز - پلاژيوکلاز (GASP) در منطقه همدان،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد (word) اهميت ترکيب شيميائي کانيها در ژئوترموبارومتري : مثالي از کاربردد ژئوبارومتر گارنت - آلومينوسيليکات - کوارتز - پلاژيوکلاز (GASP) در منطقه همدان :
نام کنفرانس یا همایش : هفتمين همايش انجمن زمين شناسي ايران
تعداد صفحات :10
چکیده مقاله:
ژئوترموبارومتری سنگهای دگرگونی یکی از ابزارهای مهم و اساسی برای درک تحولات زمین شناسی یک منطقه به شمار می آید، اما متاسفانه در ایران کمتر مورد توجه قرار گر فته است. بهمین دلیل، تکامل دگرگونی بخشهای مهمی از ایران در هاله ای از ابهام قرار دارد. در این مقاله، ضمن اشاره به ژئوترموبارومتری سنگهای دگرگونی منطقه همدان (بخشی از زون سنندج – سیرجان) بر اهمیت ترکی کانیها در محاسبات مذکور تاکید شده است. کالیبراسیونهای مختلف ژئوبارومتر GAPS بعنوان یکی از روشهای متداول ژئوبارومتری سنگهای پلیتی که در طیف وسیعی از فشار و حرارت کاربرد دارد، در خصوص 24 نمونه از سنگهای دگرگونی منطقه همدان مورد آزمایش قرار گرفته است. نتیجه محاسبات نشان می دهد که در بعضی از نمونه ها به دلیل پائین بودن مقادیر گراسولار در گارنت یا مقدار آنورتیت در پلاژیوکلاز ، فشارهای بدست آمده غیر واقعی بوده و قابل استفاده نمی باشند. بر مبنای این محاسبات ، برای اینکه بتوان به نتایج حاصل از ژئوبارومتر GAPS استناد نمود، باید مقدار گراسولار در گارنت بیش از 3 درصد، مقدار آنورتیت در پلاژیوکلاز بیش از 15 درصد و مقدار Xan, Xgross بیش از 0/010 باشد. در غیر این صورت دقت بارومتری کاهش یافته وبسیار کمتر از دقت قابل قبول (0/8 کیلوبار) خواهد بود. بنابراین لازم است قبل از کاربرد نتایج این روش درمورد سنگهای دگرگونی، به محدودیت های آن توجه نمود.