فایل ورد (word) بررسي تاثير نسبت سطح پنجره به ديوار و نوع شيشه بر بار سرمايشي و گرمايشي سالانه در ساختمانهاي مسکوني شهر ساري دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد (word) بررسي تاثير نسبت سطح پنجره به ديوار و نوع شيشه بر بار سرمايشي و گرمايشي سالانه در ساختمانهاي مسکوني شهر ساري کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد (word) بررسي تاثير نسبت سطح پنجره به ديوار و نوع شيشه بر بار سرمايشي و گرمايشي سالانه در ساختمانهاي مسکوني شهر ساري،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد (word) بررسي تاثير نسبت سطح پنجره به ديوار و نوع شيشه بر بار سرمايشي و گرمايشي سالانه در ساختمانهاي مسکوني شهر ساري :
سال انتشار : 1395
نام کنفرانس یا همایش : دومين همايش ملي ساختمان آينده
تعداد صفحات :12
چکیده مقاله:
پنجره یکی از عوامل مهم و تاثیر گذار جهت صرفه جویی در انرژی مصرفی ساختمان ها بوده و با ایجاد ارتباط بصری، انتقال نور و تهویه ی طبیعی نقش حیاتی در تامین آسایش حرارتی فضاهای داخلی ایفا می نماید. هدف مقاله ی حاضر، ارزیابی تاثیر نسبت سطح پنجره به دیوار (WWR) و نوع شیشه بر بار سرمایشی و گرمایشی سالانه در ساختمان های مسکونی شهرساری می باشد. به این منظور دو نمونه مختلف گشودگی یکی برگرفته از ارسی های شاهنشین خانه تاریخی فاضلی ها و دیگری برگرفته از پنجره های به کار رفته در خانه های امروزی شهر ساری، جهت ارزیابی انتخاب گردید. سپس با استفاده از نرم افزار انرژی پلاس تاثیر هر یک از دو نمونه ی مورد نظر با لحاظ کردن 4 نوع مختلف شیشه (دو نوع دو جداره و دو نوع تک جداره) بر روی بار سرمایشی و گرمایشی سالانه ی مدل فرضی، مورد شبیه سازی و ارزیابی قرار گرفت. نتایج نشان می دهد که در شهر ساری بار غالب در جهت ایجاد آسایش حرارتی، بار گرمایشی بوده و بهترین اندازه نسبت سطح پنجره به دیوار، 35% و بهینه ترین نوع شیشه، دوجداره ساده می باشد. بنابراین، یافته ها حاکی از آنست که ابعاد و جنس پنجره تاثیرات قابل توجهی بر کاهش مصرف انرژی جهت ایجاد آسایش حرارتی دارد.