فایل ورد (word) بررسي اثر برخي از عصارههاي گياهي )نعناع گربهاي، توتون و آويشن کوهي بر روي ساق زخم توتون Rhizoctonia solani

    —         —    

ارتباط با ما     —     لیست پایان‌نامه‌ها

... دانلود ...

 فایل ورد (word) بررسي اثر برخي از عصارههاي گياهي )نعناع گربهاي، توتون و آويشن کوهي بر روي ساق زخم توتون Rhizoctonia solani دارای 14 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد (word) بررسي اثر برخي از عصارههاي گياهي )نعناع گربهاي، توتون و آويشن کوهي بر روي ساق زخم توتون Rhizoctonia solani  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد (word) بررسي اثر برخي از عصارههاي گياهي )نعناع گربهاي، توتون و آويشن کوهي بر روي ساق زخم توتون Rhizoctonia solani،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد (word) بررسي اثر برخي از عصارههاي گياهي )نعناع گربهاي، توتون و آويشن کوهي بر روي ساق زخم توتون Rhizoctonia solani :


سال انتشار : 1395

نام کنفرانس یا همایش : چهارمين کنفرانس بين المللي پژوهشهاي کاربردي در علوم کشاورزي

تعداد صفحات :14

چکیده مقاله:

قارچ عامل ساق زخم توتون، از عوامل مهم بیماریزای گیاهی میباشد که در تمام نقاط دنیا پراکنده بوده و می تواند موجب خسارت محصول در کشورهای تولید کننده توتون گردد. مدیریت این عامل بیماریزا با استفاده از سموم شیمیایی، ارقام مقاوم، کنترل بیولوژیک و همچنین عصارههای گیاهی و روغنها و غیره انجام میشود. عصارههای گیاهی برای مدیریت این عامل بیماری ارجحیت دارد، زیرا سموم شیمیایی گران قیمت بوده و مصرف آنها آلودگی زیست محیطی به همراه دارند. این تحقیق با هدف بررسی اثر بازدارندگی عصارههای مختلف تعدادی گیاه دارویی در رشد قارچ عامل ساق زخم توتون در آزمایشگاه و انتخاب حلال مناسب برای عصارهگیری انجام شده است. در این تحقیق عصاره سه گونه گیاهی با استفاده از حلالهای آب، استون، هگزان، اتانل و متانول استخراج شده و فعالیت ضد قارچی آنها در شرایط آزمایشگاه روی قارچعامل ساق زخم توتون در مرکز تحقیقات و آموزش تیرتاش در سال 1394 بررسی شد. آزمایش به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا0 تصادفی با سه عامل و سه تکرار انجام شد. عامل اول عصاره گیاهی شامل سه گونه گیاهی، عامل دوم حلال در پنج سطح (آب، استون، هگزان، اتانول و متانول) و عامل سوم غلظت (0 ،1000 و 2000 پی پی ام) در نظر گرفته شد. بررسی حداقل غلظت بازدارندگی عصارههای گیاهی با استفاده از روش اختلاط با محیط کشت انجام شد. نتایج نشان داد که عصاره گیاهان نعناع گربهای، توتون و آویشن کوهی اثر بازدارندگی خوبی بر رشد قارچ مورد بررسی در این مطالعه دارند. بیشترین اثر بازدارندگی مربوط به عصاره استخراجی با حلال متانول، اتانول و هگزان بود. حداقل غلظت بازدارندگی عصاره متانولی، اتانولی و هگزانی نعناع گربهای، توتون و آویشن کوهی بر قارچ بیماریزای مورد بررسی 1 میلیگرم بر میلیلیتر بود.

لینک کمکی