فایل ورد (word) بررسي اثرات سولفات پتاسيم بر عملکرد، اجزاي عملکرد و درصد روغن دانه ارقام گلرنگ دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد (word) بررسي اثرات سولفات پتاسيم بر عملکرد، اجزاي عملکرد و درصد روغن دانه ارقام گلرنگ کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد (word) بررسي اثرات سولفات پتاسيم بر عملکرد، اجزاي عملکرد و درصد روغن دانه ارقام گلرنگ،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد (word) بررسي اثرات سولفات پتاسيم بر عملکرد، اجزاي عملکرد و درصد روغن دانه ارقام گلرنگ :
سال انتشار : 1395
نام کنفرانس یا همایش : چهارمين کنفرانس بين المللي پژوهشهاي کاربردي در علوم کشاورزي
تعداد صفحات :6
چکیده مقاله:
آزمایش به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار در سال زراعی 1394-1393 انجام شد. فاکتور اول شامل دو رقم صفه و گلدشت و فاکتور دوم مشتمل بر چهار سطح کودی0، 50 ، 75، 100 کیلوگرم در هکتارکود سولفات پتاسیم بود. نتاج حاصل از تجزیه واریانس نشان دادکه صفات ارتفاع گیاه، عملکرد دانه در سطح احتمال 1 %و صفت دانه در طبق در سطح احتمال 5 %برای عامل رقم معنی دار شدند. برای عامل کود پتاس صفات، تعداد شاخه فرعی در بوته، عملکرد دانه، درصد روغن در دانه در سطح احتمال 1 %معنی دار شدند.