فایل ورد (word) بررسي استفاده از تيمار غير حرارتي ازن در توليد آبميوه دارای 32 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد (word) بررسي استفاده از تيمار غير حرارتي ازن در توليد آبميوه کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد (word) بررسي استفاده از تيمار غير حرارتي ازن در توليد آبميوه،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد (word) بررسي استفاده از تيمار غير حرارتي ازن در توليد آبميوه :
سال انتشار : 1395
نام کنفرانس یا همایش : چهارمين کنفرانس بين المللي پژوهشهاي کاربردي در علوم کشاورزي
تعداد صفحات :32
چکیده مقاله:
در این مقاله اثر ازن به عنوان یک روش نگهداری غیر حرارتی برای آبمیوهها و تغییرات در میکروبها، کیفیت و پارامترهای تغذیهای بررسی شده است. استفاده از ازن طی تحقیق موسسه غذا و داروی آمریکا نشان داد که باعث کاهش 5 سیکل لگاریتمی در میکروبهای یافت شده در آبمیوه میشود. این بررسی نشان میدهد که برای شناسایی عوامل بیرونی و پارامترهای کنترل ذاتی حاکم، ازن بر هر دو اثر داشته و در طول پروسس آبمیوهها بر روی کیفیت موثر است.