فایل ورد (word) بررسي زمان مناسب تخمير برگ سبز چاي با استفاده از ثبت پاسخ يک حسگر گاز مقاومتي دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد (word) بررسي زمان مناسب تخمير برگ سبز چاي با استفاده از ثبت پاسخ يک حسگر گاز مقاومتي کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد (word) بررسي زمان مناسب تخمير برگ سبز چاي با استفاده از ثبت پاسخ يک حسگر گاز مقاومتي،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد (word) بررسي زمان مناسب تخمير برگ سبز چاي با استفاده از ثبت پاسخ يک حسگر گاز مقاومتي :
سال انتشار : 1395
نام کنفرانس یا همایش : چهارمين کنفرانس بين المللي پژوهشهاي کاربردي در علوم کشاورزي
تعداد صفحات :6
چکیده مقاله:
چای سیاه از پرمصرف ترین نوشیدنی های جهان است. در فرآیند تبدیل برگ سبز چای به چای سیاه، تخمیر یکی از فرآیندهای مهم تولید آن است که در اثر واکنشهای شیمیایی صورت گرفته بر روی آن، بوی گیاهی برگ سبز چای به بوی گل و رنگ سبز آن به قهوهای یا مسی تبدیل میشود. در کارخانجات چایسازی، تشخیص زمان مناسب اتمام تخمیر چای سیاه حیاتی است. زیرا چند دقیقه زودتر یا دیرتر خاتمه دادن به فرآیند تخمیر، تاثیر زیادی در کیفیت، عطر و رنگ چای دارد. در این کارخانجات، تشخیص زمان تخمیر توسط نیروهای متخصص انسانی ارزیابی می شود و به نمونه های چای براساس ظاهر، عطر و طعم امتیاز می دهند. نتایج بدست آمده از این روش به دلایل خستگی، وضعیت روحی و تفاوتهای شخصی از دقت کافی برخوردار نیست. لذا در این پژوهش از یک حسگر گاز مقاومتی به منظور تشخیص زمان مناسب اتمام تخمیر استفاده نمودیم. نتایج حاصل از تشخیص زمان مناسب تخمیر توسط حسگر گاز مقاومتی، همبستگی زیادی با نتایج حاصل از آزمون بویایی و حسی بررسی شده توسط کارشناسان مرکز تحقیقات چای کشور داشت.