فایل ورد (word) بررسي مقاومت به گازهاي متان و کربن دي اکسيد لندفيل ها در فرآيند فيتوکپ با مقايسه سه گونه شمشاد طلايي، شيرخشت و ژوني پروس دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد (word) بررسي مقاومت به گازهاي متان و کربن دي اکسيد لندفيل ها در فرآيند فيتوکپ با مقايسه سه گونه شمشاد طلايي، شيرخشت و ژوني پروس کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد (word) بررسي مقاومت به گازهاي متان و کربن دي اکسيد لندفيل ها در فرآيند فيتوکپ با مقايسه سه گونه شمشاد طلايي، شيرخشت و ژوني پروس،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد (word) بررسي مقاومت به گازهاي متان و کربن دي اکسيد لندفيل ها در فرآيند فيتوکپ با مقايسه سه گونه شمشاد طلايي، شيرخشت و ژوني پروس :
سال انتشار : 1395
نام کنفرانس یا همایش : چهارمين کنفرانس بين المللي پژوهشهاي کاربردي در علوم کشاورزي
تعداد صفحات :13
چکیده مقاله:
مکان های دفن پسماند همیشه با موانعی از قبیل فقدان روشی به صرفه و مطمین جهت تقلیل گازهای متان و کربن دی اکسید مواجه بودند. در این مطالعه فرآیند فیتوکپ با رویکرد محیط زیستی جهت کاهش مشکلات مکان های دفن پسماند مورد بررسی واقع شد. ابتدا مقداری از خاک منطقه دفن پسماند آرادکوه جهت شبیه سازی و آزمایش برداشت شد. سپس ویژگی های فیزیکی و شیمیایی خاک مورد بررسی قرار گرفت تا درصورت نیاز ترکیبات معدنی و مغذی موردنیاز رشد گیاهان به آن اضافه شود. سه گونه گیاهی شیرخشت، ژونی پروس و شمشاد طلایی از گیاهان بومی و سازگار منطقه انتخاب شد و غلظت گازهای متان و کربن دی اکسید در ناحیهریشه، 10 سانتی متر پایین تر از ریشه و ناحیه مواد زاید مورد بررسی قرار گرفته شد. درنهایت طی دوره بهره برداری شیرابه حاصل پس از جمع آوری از طریق سیستم زهکش تعبیه شده درکف پایلوت ها به عنوان تامین کننده رطوبت مجددا به پایلوت انتقال یافت . نتایج بیانگر کاهش 9/53 درصدی گاز متان در نزدیک ریشه نسبت به نواحی مواد زاید جامد در سه گونه مورد cm 8 متان و دی اکسید 3 مطالعه بود. همچنین گونه گیاهی مورد بررسی شمشاد طلایی با میزان s/ کربن، حتی پس از گذشت دوره تحقیقات قابلیت رشد را نشان داد. بنابراین می توان نتیجه گرفت که گونه گیاهی شمشاد طلایی جهت اجرای فیتوکپ بسیار مناسب خواهد بود.