فایل ورد (word) تاثير دماهاي متفاوت انکوباسيون و نوع استارتر بر ويژگيهاي شيميايي و ويژگي هاي حسي و آب اندازي ماست همزده تهيه شده از شير ميش دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد (word) تاثير دماهاي متفاوت انکوباسيون و نوع استارتر بر ويژگيهاي شيميايي و ويژگي هاي حسي و آب اندازي ماست همزده تهيه شده از شير ميش کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد (word) تاثير دماهاي متفاوت انکوباسيون و نوع استارتر بر ويژگيهاي شيميايي و ويژگي هاي حسي و آب اندازي ماست همزده تهيه شده از شير ميش،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد (word) تاثير دماهاي متفاوت انکوباسيون و نوع استارتر بر ويژگيهاي شيميايي و ويژگي هاي حسي و آب اندازي ماست همزده تهيه شده از شير ميش :
سال انتشار : 1395
نام کنفرانس یا همایش : چهارمين کنفرانس بين المللي پژوهشهاي کاربردي در علوم کشاورزي
تعداد صفحات :12
چکیده مقاله:
ماست از پر مصرفترین فرآوردههای تخمیری شیر است، که به دلیل ارزش تغذیهای بالا تاثیر مثبتی در سلامتی انسان و اهمیت ویژهای در رژیم غذایی افراد دارد. هدف از پژوهش، بررسی تاثیر دماهای متفاوت انکوباسیون و نوع استارتر برویژگیهای شیمیایی و ویژگی های حسی و آب اندازی ماست همزده تهیه شده از شیر میش می باشد. در این پژوهش اندازه گیری ویژگیهای شیمیایی ماست همچون(چربی،pH ،اسیدیته، رطوبت، ماده خشک، پروتیین، میکروب سویهاسترپتوکوکس، میکروب سویه لاکتوببسیلوس بولگبریکوس)می باشد. فرآیند تهیه ماست بعد از تنظیم درصد چربیشیرانجام شده و نمونهها داخل ظروف پلاستیکی 50 گرمی قرار گرفته و گرمخانه گذاری می شود. جهت تشخیص معنی دار (05,0> p(یا عدم معنی دار بودن (05,0<p(تیمارهای A ،B ، D ،E،F و تیمار شاهد C در طی دوره 22 روزه نگهداری از تجزیه واریانس Full Factorialاستفاده خواهد شد. بر اساس یافته های تحقیق، با افزایش زمان چربی ، پروتیین، pH ، رطوبت ثابت می ماند و اسیدیته افزایش و استرپتوکوکوس ترموفیلوس و لاکتوباسیلوس بولگاریکوس کاهش می یاید.