فایل ورد (word) تاثير سرخکردن تحت شرايط خلاء بر محتوي رطوبت و روغن فيله هاي مرغ

    —         —    

ارتباط با ما     —     لیست پایان‌نامه‌ها

... دانلود ...

 فایل ورد (word) تاثير سرخکردن تحت شرايط خلاء بر محتوي رطوبت و روغن فيله هاي مرغ دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد (word) تاثير سرخکردن تحت شرايط خلاء بر محتوي رطوبت و روغن فيله هاي مرغ  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد (word) تاثير سرخکردن تحت شرايط خلاء بر محتوي رطوبت و روغن فيله هاي مرغ،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد (word) تاثير سرخکردن تحت شرايط خلاء بر محتوي رطوبت و روغن فيله هاي مرغ :


سال انتشار : 1395

نام کنفرانس یا همایش : چهارمين کنفرانس بين المللي پژوهشهاي کاربردي در علوم کشاورزي

تعداد صفحات :8

چکیده مقاله:

گسترش آگاهی نسبت به اثرات منفی غذاهای پرچرب بر سلامت انسان، منجر به توسعه فناوریهایی گردیده است که سبب کاهش محتوی روغن در فرآوردهها شدهاند. یکی از انواع فناوریهای نوین، سرخکردن تحت خلاء میباشد. در این تحقیق تاثیر فرآیند سرخکردن تحت خلاء، بر روی محتوی رطوبت و روغن فیلههای مرغ مورد مطالعه قرار گرفت. نمونهها در سه فشار، 38 ،138و 238 میلیمترجیوه، دو دمای 150 و 170 درجه سانتیگراد و دو زمان 5/1 و 3 دقیقه سرخ شدند.دما و فشار اثر معنیداری بر محتوی رطوبت و روغن نمونهها نداشتند (05/0 > p (اما تاثیر زمان فرآیند بر ویژگیهای تحت بررسی معنیدار بود (01/0 <p (و با افزایش زمان فرآیند، محتوی رطوبت و روغن نمونهها کاهش یافتند. شرایط بهینه فرآیند، دمای 170 درجه سانتیگراد، فشار 38 میلیمتر جیوه و زمان سرخکردن سه دقیقه تعیین شد که نمونهفرآوریشده تحت این شرایط کمترین محتوی روغن را داشت.

لینک کمکی