فایل ورد (word) بررسي تاثير دما و ميزان تراکم خاک ماسه اي بر روي حداکثر فعاليت Sporosarcina pasteurii در آزمايش فرسايش بادي دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد (word) بررسي تاثير دما و ميزان تراکم خاک ماسه اي بر روي حداکثر فعاليت Sporosarcina pasteurii در آزمايش فرسايش بادي کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد (word) بررسي تاثير دما و ميزان تراکم خاک ماسه اي بر روي حداکثر فعاليت Sporosarcina pasteurii در آزمايش فرسايش بادي،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد (word) بررسي تاثير دما و ميزان تراکم خاک ماسه اي بر روي حداکثر فعاليت Sporosarcina pasteurii در آزمايش فرسايش بادي :
سال انتشار : 1396
نام کنفرانس یا همایش : چهارمين کنفرانس بين المللي برنامه ريزي و مديريت محيط زيست
تعداد صفحات :12
چکیده مقاله:
امروزه روش های مرسوم جهت اصلاح خاک ازجمله افزودن مواد شیمیایی مثل سیمان، آهک یا مصالح مصنوعی باوجود تاثیر قابل قبول، به دلیل آلودگی های زیست محیطی ناشی از فرایند تولیدشان و همچنین آلودگی ناشی از وجود این مصالح در خاک محل موردانتقاد بسیاری قرارگرفته اند. لذا مسایلی از این قبیل باعث گردیده همواره تقاضا برای روش های جدید و سازگاربامحیط زیست برای بهسازی و تقویت خاک در حال افزایش باشد. . بهسازی زیستی پارامترهای خاک با استفاده از میکروارگانیسم روشی جدید جهت بهسازی خاک بر پایه ی رسوب میکروبی کربنات کلسیم است که در این روش با بهره گیری از باکتری هایی با توانایی تبدیل اوره به آمونیم و کربنات و همچنین اضافه کردن محلول سمنتاسیون شامل اوره و کلرید کلسیم به خاک منجر به ایجاد کریستال های کلسیم کربنات، اتصال دانه ها و افزایش مقاومت توده خاک می شود. در تحقیق انجام شده با استفاده از باکتری Sporosarcina pasteurii و تشکیل رسوب کلسیت مطالعه ای باهدف دست یابی به حداکثر اصلاح بیولوژیکی بر رفتار خاک های دانه ای و بررسی تاثیر دما و میزان تراکم خاک ماسه ای جهت ایجاد حداکثر مقاومت در برابر فرایش بادی صورت گرفته است. نتایج به دست آمده حاکی از آن است که بیشترین فعالیت باکتری در دمای 60 درجه سانتی گراد و در درصد دانسیته نسبی 56% روی می دهد. همچنین نتایج آزمایش فرسایش باد نشان دهنده مقاومت خوب خاک در برابر جریان باد بوده به گونه ای که پس از گذشت 5 روز تنها یازده درصد فرسایش خاک رخ داده است.