فایل ورد (word) تحليل طوفان هاي گرد و غبار با استفاده از ترسيم گلباد و گل توفان (مطالعه موردي: ايستگاه ورزنه استان اصفهان) دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد (word) تحليل طوفان هاي گرد و غبار با استفاده از ترسيم گلباد و گل توفان (مطالعه موردي: ايستگاه ورزنه استان اصفهان) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد (word) تحليل طوفان هاي گرد و غبار با استفاده از ترسيم گلباد و گل توفان (مطالعه موردي: ايستگاه ورزنه استان اصفهان)،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد (word) تحليل طوفان هاي گرد و غبار با استفاده از ترسيم گلباد و گل توفان (مطالعه موردي: ايستگاه ورزنه استان اصفهان) :
سال انتشار : 1396
نام کنفرانس یا همایش : چهارمين کنفرانس بين المللي برنامه ريزي و مديريت محيط زيست
تعداد صفحات :10
چکیده مقاله:
گرد و غبار یکی از پدیده های مخرب اقلیمی است که سالانه خسارات فراوانی را به محیط زیست، جاده ها، ساختمان ها و هوای شهرها وارد می نماید.. این پژوهش به منظور تحلیل آماری و روند گرد و غبار طی یک دوره آماری 8 ساله(2013-2006) بر اساس اطلاعات آماری ایستگاه سینوپتیک ورزنه استان اصفهان که شامل داده های ساعتی، روزانه،ماهانه، سالانه، دید افقی و دوره تداوم پدیده گرد و غبار بوده انجام گردید. تعداد روزهای گرد و غباری بر اساس کدهای مصوب سازمان هواشناسی WMO که گرد و غبار با منشا محلی(کد 07) و منشا فرا محلی(کد 06) می باشند استخراج گردید. پس از استخراج کدهای مربوط به پدیده گرد و غبار(06 و 07) و تحلیل آماری داده های مرتبط با این پدیده با استفاده از نرم افزار متلب، گلباد و گل توفان سالانه ایستگاه با استفاده از نرم افزارهای WRplot & WDconvert طی دوره آماری 2013-2006 ترسیم شد. نتایج حاکی از آن که 409 روز گرد و غبار گزارش شده که سال 2009 و 2011 با 67 روز بیشترین فراوانی تعداد گرد و غبار را طی دوره آماری داشت، هم-چنین ماه می بیشترین تعداد وقوع گرد و غبار را نسبت به ماه های دیگر سال دارا بودند. بررسی گلباد و گل توفان سالانه نیز تشکیل کانال باد را در مسیر غربی –شرقی تایید می کند. با استناد گل توفان رسم شده، فراوانی حالات آرام در ایستگاه حدود 58/78درصد است. این مسیله نشان می دهد که بادهای طوفان زا و تولید کننده گرد و غبار، کمتر از22% دیده بانی ها را نسبت به کل دفعات دیده بانی شامل می شود.