فایل ورد (word) کاهش انتشار فرمالدهيد از تخته هاي ام دي اف (تخته فيبر دانسيته متوسط) از طريق استفاده از الياف بازيافتي

    —         —    

ارتباط با ما     —     لیست پایان‌نامه‌ها

... دانلود ...

 فایل ورد (word) کاهش انتشار فرمالدهيد از تخته هاي ام دي اف (تخته فيبر دانسيته متوسط) از طريق استفاده از الياف بازيافتي دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد (word) کاهش انتشار فرمالدهيد از تخته هاي ام دي اف (تخته فيبر دانسيته متوسط) از طريق استفاده از الياف بازيافتي  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد (word) کاهش انتشار فرمالدهيد از تخته هاي ام دي اف (تخته فيبر دانسيته متوسط) از طريق استفاده از الياف بازيافتي،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد (word) کاهش انتشار فرمالدهيد از تخته هاي ام دي اف (تخته فيبر دانسيته متوسط) از طريق استفاده از الياف بازيافتي :


سال انتشار : 1396

نام کنفرانس یا همایش : چهارمين کنفرانس بين المللي برنامه ريزي و مديريت محيط زيست

تعداد صفحات :10

چکیده مقاله:

تولید و مصرف پانل های چوبی به عنوان مواد اولیه ی اصلی صنعت مبلمان، روند رو به رشدی را در سراسر جهان داشته و براوردها نشانگرادامه این روند در آینده می باشد. در این میان ام دی اف، جایگاه ویژه ای را به خود اختصاص داده است. اما تولید کنندگان این مواد درگیر دو معضل اساسی زیست محیطی می باشند: ضایعات ام دی اف و انتشار فرمالدهید.در حال حاضر، ضایعات ام دی اف یا سوزانده می شوند که منجر به انتشار گازهای سمی می شود، یا به عنوان زباله دفن می شوند که منجر به آلودگی آب، خاک و هوا می شود. در حالی که بازیافت این ضایعات به الیاف و استفاده از آن ها در تولید ام دی اف می تواند نیاز صنایع تولید کننده به ماده اولیه را کاهش داده و صرفه اقتصادی قابل توجهی را فراهم سازد. مهم ترین آلاینده ی هوا در محیط های بسته گاز فرمالدهید می باشد که یکی از منابع اصلی انتشار آن، پانل های چوبی می باشند.کاهش انتشار فرمالدهید از پانل های چوبی، یکی از موضوعات مهم روز دنیا محسوب می شود. در این تحقیق از روش حرارت دهی اهمیک و هیدروترمال برای بازیافت ضایعات ام دی اف استفاده شد و الیاف بازیافت شده در ساخت تخته های ام دی اف جدید، استفاده شدند. پس از آن انتشار فرمالدهید تخته ها به روش دسی کاتور مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که رزین باقیمانده روی الیاف بازیافتی، به عنوان جاذب فرمالدهید عمل می کند و منجر به کاهش قابل ملاحظه ی انتشار فرمالدهید از تخته های ساخته شده می شود. بنابراین می توان گفت که بازیافت ضایعات ام دی اف، علاوه بر مزیت استفاده ی مجدد از این منبع ارزشمند، راهکار موثری در جهت کاهش انتشارگاز فرمالدهید از ام دی اف می باشد.

لینک کمکی