فایل ورد (word) تحليلي بر بررسي نقش طبيعت و فضاي سبز در تحقق پايداري معماري ساختمان ها(نمونه موردي : ساختمان کتابخانه ها) دارای 14 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد (word) تحليلي بر بررسي نقش طبيعت و فضاي سبز در تحقق پايداري معماري ساختمان ها(نمونه موردي : ساختمان کتابخانه ها) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد (word) تحليلي بر بررسي نقش طبيعت و فضاي سبز در تحقق پايداري معماري ساختمان ها(نمونه موردي : ساختمان کتابخانه ها)،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد (word) تحليلي بر بررسي نقش طبيعت و فضاي سبز در تحقق پايداري معماري ساختمان ها(نمونه موردي : ساختمان کتابخانه ها) :
سال انتشار : 1394
نام کنفرانس یا همایش : اولين کنفرانس سالانه بين المللي عمران، معماري و شهرسازي
تعداد صفحات :14
چکیده مقاله:
طبیعت مظهر احساسات، شور، شوق و زیبایی هاست به همین دلیل انسان همواره می کوشد تا با آن همراه باشد. در راستای تحقیقات صورت گرفته در رابطه با تاثیرات طبیعت بر بهبود روند آموزشی و نقش آرام بخش ارتباط با طبیعت بر جسم و روان آدمی، بررسی کیفیت تعامل با طبیعت در مکان های آموزشی ضروری به نظر می رسد. انسان، معماری و طبیعت هر سه به یکدیگر تاثیر عمیق گذاشته و قابل تفکیک از همدیگر نمی باشند و بنای دارای ارزش و اعتبار بیشتری باشد که به هر سه آیتم توجه ویژه ای داشته باشد. معماری در هم آمیختن هنر و دانش (فناوری) در جهت خلق محیطی مناسب برای نیازهای انسانی است. با تاکید به این ترتیب عنایت به اینکه طبیعت سرچشمه احساسات، شور، شعف، رایحه ، فضا و زیبایی است و با توجه به این که انسان نیز فطرتا طبیعت گرا و طبیعت خواه است پس می بایست همواره دست ساخته های بشری در هماهنگی و همخوانی با طبیعت باشد. از آنجایی که یکی از دستاوردهای بشری کتابخانه است که با هدف خدمات رسانی به جامعه ایجاد می شود و وجود آن عظمت و توسعه و بالندگی فرهنگی کشور تاثیرگذار است لذا باید به گونه ای هماهنگ با محیط اطرافش شناخته شود که هر بیننده را در اولین نگاه مجذوب خویش سازد و استفاده از آن علاوه بر رفع نیازهای اطلاعاتی کاربر شوق برانگیز و شادی آفرین باشد در غیر این صورت بی رغبتی و بی انگیزگی کاربران ده مراجعه و استفاده از کتابخانه را به همراه خواهد داشت. کتابخانه به عنوان یک مرکز یادگیری بر آن است تا از طریق ارضای نیازهای شخصیتی و شناختی به رشد و پرورش انسان ها کمک کند ارضای این نیازها از طریق پیوند با طبیعت قابل حصول است. بی گمان امضای این نوع از نیازها از طریقت پیوند معماری با طبیعت و تعریف فضاهای سبز قابل حصول می باشد.