فایل ورد (word) بررسي امکان توليد کيک بدون گلوتن با استفاده از آرد سورگوم و صمغ هاي گوار و گزانتان

    —         —    

ارتباط با ما     —     لیست پایان‌نامه‌ها

... دانلود ...

 فایل ورد (word) بررسي امکان توليد کيک بدون گلوتن با استفاده از آرد سورگوم و صمغ هاي گوار و گزانتان دارای 17 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد (word) بررسي امکان توليد کيک بدون گلوتن با استفاده از آرد سورگوم و صمغ هاي گوار و گزانتان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد (word) بررسي امکان توليد کيک بدون گلوتن با استفاده از آرد سورگوم و صمغ هاي گوار و گزانتان،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد (word) بررسي امکان توليد کيک بدون گلوتن با استفاده از آرد سورگوم و صمغ هاي گوار و گزانتان :




نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم و صنايع غذايي

تعداد صفحات :17

لطفا برای مشاهده متن چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.
كلید واژه: کیک روغنی بدون گلوتن سورگوم، گوار، گزانتان، تخلخل، بافت

لینک کمکی