فایل ورد (word) بررسي امکان توليد کيک بدون گلوتن با استفاده از آرد سورگوم و صمغ هاي گوار و گزانتان دارای 17 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد (word) بررسي امکان توليد کيک بدون گلوتن با استفاده از آرد سورگوم و صمغ هاي گوار و گزانتان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد (word) بررسي امکان توليد کيک بدون گلوتن با استفاده از آرد سورگوم و صمغ هاي گوار و گزانتان،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد (word) بررسي امکان توليد کيک بدون گلوتن با استفاده از آرد سورگوم و صمغ هاي گوار و گزانتان :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم و صنايع غذايي
تعداد صفحات :17
لطفا برای مشاهده متن چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.
كلید واژه: کیک روغنی بدون گلوتن سورگوم، گوار، گزانتان، تخلخل، بافت