فایل ورد (word) اثرات افزودن آنزيم آويزايم به جيره غذايي حاوي مقادير مختلف پروتئين گياهي کانولا بر شاخص هاي رشد ميگوي سفيد غربي (Litopenaeus vannamei)

    —         —    

ارتباط با ما     —     لیست پایان‌نامه‌ها

... دانلود ...

 فایل ورد (word) اثرات افزودن آنزيم آويزايم به جيره غذايي حاوي مقادير مختلف پروتئين گياهي کانولا بر شاخص هاي رشد ميگوي سفيد غربي (Litopenaeus vannamei) دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد (word) اثرات افزودن آنزيم آويزايم به جيره غذايي حاوي مقادير مختلف پروتئين گياهي کانولا بر شاخص هاي رشد ميگوي سفيد غربي (Litopenaeus vannamei)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد (word) اثرات افزودن آنزيم آويزايم به جيره غذايي حاوي مقادير مختلف پروتئين گياهي کانولا بر شاخص هاي رشد ميگوي سفيد غربي (Litopenaeus vannamei)،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد (word) اثرات افزودن آنزيم آويزايم به جيره غذايي حاوي مقادير مختلف پروتئين گياهي کانولا بر شاخص هاي رشد ميگوي سفيد غربي (Litopenaeus vannamei) :




نام کنفرانس، همایش یا نشریه : شيلات

تعداد صفحات :10

این مطالعه به منظور تعیین اثرات افزودن مولتی آنزیم آویزایم بر شاخص های رشد و ترکیب بدن میگوی سفید غربی با میانگین وزن اولیه 2.5±0.5 گرم انجام گرفت. این آزمایش با 525 عدد میگو در 21 تانک پلاستیکی 50 لیتری در 7 تیمار شامل شاهد (فاقد کنجاله کانولا، فاقد مولتی آنزیم آویزایم و 30 درصد آرد ماهی)، 3 تیمار با سطوح 15، 30 و 45 درصد کنجاله کانولا به همراه مولتی آنزیم آویزایم و 3 تیمار فاقد مولتی آنزیم آویزایم اجرا گردید. نتایج حاصله نشان داد که جایگزینی تا 30 درصد کنجاله کانولا به همراه 0.5 درصد مولتی آنزیم آویزایم به جای آرد ماهی در جیره غذایی میگوی سفید غربی تاثیر منفی بر عملکرد رشد و نرخ بقا میگوهای تغذیه شده نداشت و عملکرد رشد و نرخ بقاء را بهبود می بخشد. بیشترین و کمترین درصد بازماندگی در تیمار 30 درصد کنجاله کانولا به همراه 0.5 درصد مولتی آنزیم آویزایم با 84 درصد و کمترین آن در تیمار 15 درصد کنجاله کانولا فاقد مولتی آنزیم با 57.8 درصد بوده که با سایر تیمارها دارای اختلاف معنی دار می باشد. به نظر می رسد استفاده از جیره های حاوی 30 و 45 درصد کنجاله کانولا به همراه 0.5 درصد مولتی آنزیم آویزایم و 30 درصد کنجاله کانولا فاقد مولتی آنزیم آویزایم به دلیل صرفه اقتصادی و کاهش هزینه غذا می تواند جایگزین آرد ماهی در تهیه جیره های غذایی میگوی سفید غربی باشد.
كلید واژه: میگوی سفید غربی، شاخص های رشد، کنجاله کانولا، آرد ماهی، مولتی آنزیم آویزایم

لینک کمکی