فایل ورد (word) ويژگي هاي ميکروبي و بيوشيميايي سوسيس تخميري تهيه شده از گوشت ماهي کپور معمولي با تکنيک تلقيح انکوباسيون دارای 16 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد (word) ويژگي هاي ميکروبي و بيوشيميايي سوسيس تخميري تهيه شده از گوشت ماهي کپور معمولي با تکنيک تلقيح انکوباسيون کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد (word) ويژگي هاي ميکروبي و بيوشيميايي سوسيس تخميري تهيه شده از گوشت ماهي کپور معمولي با تکنيک تلقيح انکوباسيون،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد (word) ويژگي هاي ميکروبي و بيوشيميايي سوسيس تخميري تهيه شده از گوشت ماهي کپور معمولي با تکنيک تلقيح انکوباسيون :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علمي شيلات ايران (فارسي)
تعداد صفحات :16
لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (pdf) مراجعه فرمایید.
كلید واژه: سوسیس ماهی، ماهی کپور، باکتری های لاکتیک اسید، تخمیر