فایل ورد (word) ويژگي هاي ميکروبي و بيوشيميايي سوسيس تخميري تهيه شده از گوشت ماهي کپور معمولي با تکنيک تلقيح انکوباسيون

    —         —    

ارتباط با ما     —     لیست پایان‌نامه‌ها

... دانلود ...

 فایل ورد (word) ويژگي هاي ميکروبي و بيوشيميايي سوسيس تخميري تهيه شده از گوشت ماهي کپور معمولي با تکنيک تلقيح انکوباسيون دارای 16 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد (word) ويژگي هاي ميکروبي و بيوشيميايي سوسيس تخميري تهيه شده از گوشت ماهي کپور معمولي با تکنيک تلقيح انکوباسيون  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد (word) ويژگي هاي ميکروبي و بيوشيميايي سوسيس تخميري تهيه شده از گوشت ماهي کپور معمولي با تکنيک تلقيح انکوباسيون،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد (word) ويژگي هاي ميکروبي و بيوشيميايي سوسيس تخميري تهيه شده از گوشت ماهي کپور معمولي با تکنيک تلقيح انکوباسيون :




نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علمي شيلات ايران (فارسي)

تعداد صفحات :16

لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (pdf) مراجعه فرمایید.
كلید واژه: سوسیس ماهی، ماهی کپور، باکتری های لاکتیک اسید، تخمیر

لینک کمکی