فایل ورد (word) بررسي تاثير صمغ بومي بالنگو شيرازي (Lallemantiaroyleana) بر خصوصيات فيزيکوشيميايي و حسي نان بربري نيمه حجيم بدون گلوتن سورگوم

    —         —    

ارتباط با ما     —     لیست پایان‌نامه‌ها

... دانلود ...

 فایل ورد (word) بررسي تاثير صمغ بومي بالنگو شيرازي (Lallemantiaroyleana) بر خصوصيات فيزيکوشيميايي و حسي نان بربري نيمه حجيم بدون گلوتن سورگوم دارای 14 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد (word) بررسي تاثير صمغ بومي بالنگو شيرازي (Lallemantiaroyleana) بر خصوصيات فيزيکوشيميايي و حسي نان بربري نيمه حجيم بدون گلوتن سورگوم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد (word) بررسي تاثير صمغ بومي بالنگو شيرازي (Lallemantiaroyleana) بر خصوصيات فيزيکوشيميايي و حسي نان بربري نيمه حجيم بدون گلوتن سورگوم،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد (word) بررسي تاثير صمغ بومي بالنگو شيرازي (Lallemantiaroyleana) بر خصوصيات فيزيکوشيميايي و حسي نان بربري نيمه حجيم بدون گلوتن سورگوم :




نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم و صنايع غذايي

تعداد صفحات :14

لطفا برای مشاهده متن چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.
كلید واژه: نان نیمه حجیم بدون گلوتن سورگوم، صمغ بالنگو شیرازی، بافت، تخلخل، مولفه های رنگی پوسته

لینک کمکی