فایل ورد (word) بررسي تاثير صمغ بومي بالنگو شيرازي (Lallemantiaroyleana) بر خصوصيات فيزيکوشيميايي و حسي نان بربري نيمه حجيم بدون گلوتن سورگوم دارای 14 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد (word) بررسي تاثير صمغ بومي بالنگو شيرازي (Lallemantiaroyleana) بر خصوصيات فيزيکوشيميايي و حسي نان بربري نيمه حجيم بدون گلوتن سورگوم کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد (word) بررسي تاثير صمغ بومي بالنگو شيرازي (Lallemantiaroyleana) بر خصوصيات فيزيکوشيميايي و حسي نان بربري نيمه حجيم بدون گلوتن سورگوم،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد (word) بررسي تاثير صمغ بومي بالنگو شيرازي (Lallemantiaroyleana) بر خصوصيات فيزيکوشيميايي و حسي نان بربري نيمه حجيم بدون گلوتن سورگوم :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم و صنايع غذايي
تعداد صفحات :14
لطفا برای مشاهده متن چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.
كلید واژه: نان نیمه حجیم بدون گلوتن سورگوم، صمغ بالنگو شیرازی، بافت، تخلخل، مولفه های رنگی پوسته