فایل ورد (word) کاني سازي روي و سرب در کانسار کوه سورمه فيروزآباد، استان فارس: شواهد زمين شيميايي و ميانبارهاي سيال دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد (word) کاني سازي روي و سرب در کانسار کوه سورمه فيروزآباد، استان فارس: شواهد زمين شيميايي و ميانبارهاي سيال کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد (word) کاني سازي روي و سرب در کانسار کوه سورمه فيروزآباد، استان فارس: شواهد زمين شيميايي و ميانبارهاي سيال،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد (word) کاني سازي روي و سرب در کانسار کوه سورمه فيروزآباد، استان فارس: شواهد زمين شيميايي و ميانبارهاي سيال :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : ژئوشيمي
تعداد صفحات :13
کانسار روی و سرب کوه سورمه در جنوب فیروزآباد و جنوب شرقی گنبد نمکی جهانی قرار گرفته است. توده معدنی شامل گالن، اسفالریت و پیریت است که توسط دولومیت های برشی شده تشکیل دهنده سنگ دیواره کانسار احاطه شده است. سنگ میزبان کانسار، کربنات های پرمین بالایی هستند که دگرسانی گرمابی، انحلال و برشی شدن را نشان می دهند. مطالعات ریزدماسنجی بر روی نمونه های کلسیت نشان می دهد که بیشتر میانبارهای سیال از نوع اولیه و دو فازی مایع-گاز هستند. دمای همگن شدگی میانبارها، محدوده 72-145oC ا نشان می دهد و شوری آنها از 13 تا 5.22 درصد وزنی معادل NaCl تغییر می کند. بر اساس دمای همگن شدگی و شوری سیال می توان منشأ سیال کانسنگ ساز را شوراب های حوضه ای در نظر گرفت. زمین شیمی عناصر جزئی نشان می دهد که شیل سازند زردکوه به طور غیرعادی از عناصر سرب و روی غنی بوده و بنابراین می تواند سنگ منشأ کانه سازی باشد. زمین دماسنج نسبت گالیم به ژرمانیم (Ga/Ge) در اسفالریت، دمای نهشته شدن فلزات از سیال کانه ساز را 210oC نشان می دهد.
كلید واژه: میانبارهای سیال، زمین شیمی، کوه سورمه، گنبد نمکی جهانی