فایل ورد (word) تاثير پوشش خوراکي کازئينات سديم بر کيفيت ماهي قزل آلاي رنگين کمان (Oncorhynchus mykiss) طي نگهداري در دماي يخچال دارای 14 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد (word) تاثير پوشش خوراکي کازئينات سديم بر کيفيت ماهي قزل آلاي رنگين کمان (Oncorhynchus mykiss) طي نگهداري در دماي يخچال کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد (word) تاثير پوشش خوراکي کازئينات سديم بر کيفيت ماهي قزل آلاي رنگين کمان (Oncorhynchus mykiss) طي نگهداري در دماي يخچال،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد (word) تاثير پوشش خوراکي کازئينات سديم بر کيفيت ماهي قزل آلاي رنگين کمان (Oncorhynchus mykiss) طي نگهداري در دماي يخچال :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم و صنايع غذايي
تعداد صفحات :14
لطفا برای مشاهده متن چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.
كلید واژه: پوشش خوراکی، کازئینات سدیم، ماندگاری، قزل آلای رنگین کمان