فایل ورد (word) بررسي اثر بازدارندگي اسانس زيره سبز و نيسين بر ميزان رشد استرپتوکوکوس اينيايي در فيله ماهي قزل آلا با استفاده از تکنولوژي ترکيبي

    —         —    

ارتباط با ما     —     لیست پایان‌نامه‌ها

... دانلود ...

 فایل ورد (word) بررسي اثر بازدارندگي اسانس زيره سبز و نيسين بر ميزان رشد استرپتوکوکوس اينيايي در فيله ماهي قزل آلا با استفاده از تکنولوژي ترکيبي دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد (word) بررسي اثر بازدارندگي اسانس زيره سبز و نيسين بر ميزان رشد استرپتوکوکوس اينيايي در فيله ماهي قزل آلا با استفاده از تکنولوژي ترکيبي  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد (word) بررسي اثر بازدارندگي اسانس زيره سبز و نيسين بر ميزان رشد استرپتوکوکوس اينيايي در فيله ماهي قزل آلا با استفاده از تکنولوژي ترکيبي،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد (word) بررسي اثر بازدارندگي اسانس زيره سبز و نيسين بر ميزان رشد استرپتوکوکوس اينيايي در فيله ماهي قزل آلا با استفاده از تکنولوژي ترکيبي :


سال انتشار : 1394

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم و صنايع غذايي

تعداد صفحات :13

لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.
كلید واژه: استرپتوکوکوس اینیایی، اسانس زیره سبز، نیسین، قزل آلای رنگین کمان

لینک کمکی