فایل ورد (word) بررسي اثر سطوح مختلف ريزجلبک اسپيرولينا پلاتنسيس (Spirulina platensis) و هيدروکلوئيدهاي آگار و گوار روي فعاليت آب، بافت، پارامترهاي رنگي و پذيرش کلي پاستيل ميوه اي بر پايه پوره کيوي دارای 17 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد (word) بررسي اثر سطوح مختلف ريزجلبک اسپيرولينا پلاتنسيس (Spirulina platensis) و هيدروکلوئيدهاي آگار و گوار روي فعاليت آب، بافت، پارامترهاي رنگي و پذيرش کلي پاستيل ميوه اي بر پايه پوره کيوي کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد (word) بررسي اثر سطوح مختلف ريزجلبک اسپيرولينا پلاتنسيس (Spirulina platensis) و هيدروکلوئيدهاي آگار و گوار روي فعاليت آب، بافت، پارامترهاي رنگي و پذيرش کلي پاستيل ميوه اي بر پايه پوره کيوي،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد (word) بررسي اثر سطوح مختلف ريزجلبک اسپيرولينا پلاتنسيس (Spirulina platensis) و هيدروکلوئيدهاي آگار و گوار روي فعاليت آب، بافت، پارامترهاي رنگي و پذيرش کلي پاستيل ميوه اي بر پايه پوره کيوي :
سال انتشار : 1394
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم و صنايع غذايي
تعداد صفحات :17
لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.
كلید واژه: آگار، اسپیرولینا پلاتنسیس، پاستیل کیوی، پارامترهای رنگی، صمغی بودن بافت، گوار