فایل ورد (word) بررسي اثر سطوح مختلف ريزجلبک اسپيرولينا پلاتنسيس (Spirulina platensis) و هيدروکلوئيدهاي آگار و گوار روي فعاليت آب، بافت، پارامترهاي رنگي و پذيرش کلي پاستيل ميوه اي بر پايه پوره کيوي

    —         —    

ارتباط با ما     —     لیست پایان‌نامه‌ها

... دانلود ...

 فایل ورد (word) بررسي اثر سطوح مختلف ريزجلبک اسپيرولينا پلاتنسيس (Spirulina platensis) و هيدروکلوئيدهاي آگار و گوار روي فعاليت آب، بافت، پارامترهاي رنگي و پذيرش کلي پاستيل ميوه اي بر پايه پوره کيوي دارای 17 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد (word) بررسي اثر سطوح مختلف ريزجلبک اسپيرولينا پلاتنسيس (Spirulina platensis) و هيدروکلوئيدهاي آگار و گوار روي فعاليت آب، بافت، پارامترهاي رنگي و پذيرش کلي پاستيل ميوه اي بر پايه پوره کيوي  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد (word) بررسي اثر سطوح مختلف ريزجلبک اسپيرولينا پلاتنسيس (Spirulina platensis) و هيدروکلوئيدهاي آگار و گوار روي فعاليت آب، بافت، پارامترهاي رنگي و پذيرش کلي پاستيل ميوه اي بر پايه پوره کيوي،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد (word) بررسي اثر سطوح مختلف ريزجلبک اسپيرولينا پلاتنسيس (Spirulina platensis) و هيدروکلوئيدهاي آگار و گوار روي فعاليت آب، بافت، پارامترهاي رنگي و پذيرش کلي پاستيل ميوه اي بر پايه پوره کيوي :


سال انتشار : 1394

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم و صنايع غذايي

تعداد صفحات :17

لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.
كلید واژه: آگار، اسپیرولینا پلاتنسیس، پاستیل کیوی، پارامترهای رنگی، صمغی بودن بافت، گوار

لینک کمکی