فایل ورد (word) جداسازي و شناسايي بيوشيميايي و مولکولي باکتريهاي لاکتوباسيلوس با پتانسيل پروبيوتيکي از شير گاوي و ماست سنتي شهرستان خوي دارای 18 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد (word) جداسازي و شناسايي بيوشيميايي و مولکولي باکتريهاي لاکتوباسيلوس با پتانسيل پروبيوتيکي از شير گاوي و ماست سنتي شهرستان خوي کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد (word) جداسازي و شناسايي بيوشيميايي و مولکولي باکتريهاي لاکتوباسيلوس با پتانسيل پروبيوتيکي از شير گاوي و ماست سنتي شهرستان خوي،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد (word) جداسازي و شناسايي بيوشيميايي و مولکولي باکتريهاي لاکتوباسيلوس با پتانسيل پروبيوتيکي از شير گاوي و ماست سنتي شهرستان خوي :
سال انتشار : 1394
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم و صنايع غذايي
تعداد صفحات :18
لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.
كلید واژه: لاکتوباسیلوس 16S rRNA، پروبیوتیک، ژن