فایل ورد (word) بررسي اثر مخلوط صمغ قدومه شيرازي- پروتئين آب پنير تغليظ شده بر پايداري امولسيون روغن ذرت در آب دارای 16 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد (word) بررسي اثر مخلوط صمغ قدومه شيرازي- پروتئين آب پنير تغليظ شده بر پايداري امولسيون روغن ذرت در آب کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد (word) بررسي اثر مخلوط صمغ قدومه شيرازي- پروتئين آب پنير تغليظ شده بر پايداري امولسيون روغن ذرت در آب،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد (word) بررسي اثر مخلوط صمغ قدومه شيرازي- پروتئين آب پنير تغليظ شده بر پايداري امولسيون روغن ذرت در آب :
سال انتشار : 1394
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم و صنايع غذايي
تعداد صفحات :16
لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.
كلید واژه: صمغ قدومه شیرازی، پروتئین آب پنیر تغلیظ شده، ویژگی های فیزیکوشیمیایی، امولسیون، پایداری