فایل ورد (word) بررسي اثر بنتونيت و ژلاتين بر شاخص هاي تصفيه شربت خام چغندر قند به منظور توليد قند مايع دارای 21 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد (word) بررسي اثر بنتونيت و ژلاتين بر شاخص هاي تصفيه شربت خام چغندر قند به منظور توليد قند مايع کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد (word) بررسي اثر بنتونيت و ژلاتين بر شاخص هاي تصفيه شربت خام چغندر قند به منظور توليد قند مايع،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد (word) بررسي اثر بنتونيت و ژلاتين بر شاخص هاي تصفيه شربت خام چغندر قند به منظور توليد قند مايع :
سال انتشار : 1394
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم و صنايع غذايي
تعداد صفحات :21
لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.
كلید واژه: تصفیه شربت، بنتونیت، ژلاتین، بهینه سازی، شربت خام