فایل ورد (word) توليد و ارزيابي خواص رئولوژيکي و حسي نان تافتون حاوي دانه روغني بزرک

    —         —    

ارتباط با ما     —     لیست پایان‌نامه‌ها

... دانلود ...

 فایل ورد (word) توليد و ارزيابي خواص رئولوژيکي و حسي نان تافتون حاوي دانه روغني بزرک دارای 18 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد (word) توليد و ارزيابي خواص رئولوژيکي و حسي نان تافتون حاوي دانه روغني بزرک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد (word) توليد و ارزيابي خواص رئولوژيکي و حسي نان تافتون حاوي دانه روغني بزرک،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد (word) توليد و ارزيابي خواص رئولوژيکي و حسي نان تافتون حاوي دانه روغني بزرک :


سال انتشار : 1394

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم و صنايع غذايي

تعداد صفحات :18

لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.
كلید واژه: بزرک، نان تافتون، اکسیداسیون، رئولوژی خمیر

لینک کمکی