فایل ورد (word) تاثير بخاردهي بر خواص بافتي خمير خرماي کبکاب

    —         —    

ارتباط با ما     —     لیست پایان‌نامه‌ها

... دانلود ...

 فایل ورد (word) تاثير بخاردهي بر خواص بافتي خمير خرماي کبکاب دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد (word) تاثير بخاردهي بر خواص بافتي خمير خرماي کبکاب  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد (word) تاثير بخاردهي بر خواص بافتي خمير خرماي کبکاب،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد (word) تاثير بخاردهي بر خواص بافتي خمير خرماي کبکاب :


سال انتشار : 1394

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم و صنايع غذايي

تعداد صفحات :10

لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.
كلید واژه: خمیر خرما، خرمای کبکاب، خواص بافتی، بخاردهی، عمر نگهداری

لینک کمکی