فایل ورد (word) بررسي تاثير تيمار هاي مختلف در کنترل قهوه اي شدن انجير نيمه مرطوب (پرسي) رقم سبز استهبان دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد (word) بررسي تاثير تيمار هاي مختلف در کنترل قهوه اي شدن انجير نيمه مرطوب (پرسي) رقم سبز استهبان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد (word) بررسي تاثير تيمار هاي مختلف در کنترل قهوه اي شدن انجير نيمه مرطوب (پرسي) رقم سبز استهبان،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد (word) بررسي تاثير تيمار هاي مختلف در کنترل قهوه اي شدن انجير نيمه مرطوب (پرسي) رقم سبز استهبان :
سال انتشار : 1394
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم و صنايع غذايي
تعداد صفحات :13
لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.
كلید واژه: انجیر، واکنش قهوه ای شدن، کلرید کلسیم، متا بی سولفیت سدیم، اسید سیتریک، سیستئین