فایل ورد (word) بهينه سازي هيدروليز آنزيمي پروتئين هاي آب پنير با هدف کاهش ميزان فنيل آلانين با استفاده از فيلتراسيون غشائي دارای 16 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد (word) بهينه سازي هيدروليز آنزيمي پروتئين هاي آب پنير با هدف کاهش ميزان فنيل آلانين با استفاده از فيلتراسيون غشائي کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد (word) بهينه سازي هيدروليز آنزيمي پروتئين هاي آب پنير با هدف کاهش ميزان فنيل آلانين با استفاده از فيلتراسيون غشائي،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد (word) بهينه سازي هيدروليز آنزيمي پروتئين هاي آب پنير با هدف کاهش ميزان فنيل آلانين با استفاده از فيلتراسيون غشائي :
سال انتشار : 1394
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم و صنايع غذايي
تعداد صفحات :16
لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.
كلید واژه: پروتئین های آب پنیر، هیدرولیز آنزیمی، اولترافیلتراسیون، فنیل کتونوری