فایل ورد (word) بررسي اثر ضد باکتريايي عصاره درمنه کوهي (Artemisia aucheri)، درمنه دشتي (Artemisia sieberi) و زوفا (.Hyssopus officinalis L) بر برخي از باکتري هاي بيماري زا با منشاء غذايي

    —         —    

ارتباط با ما     —     لیست پایان‌نامه‌ها

... دانلود ...

 فایل ورد (word) بررسي اثر ضد باکتريايي عصاره درمنه کوهي (Artemisia aucheri)، درمنه دشتي (Artemisia sieberi) و زوفا (.Hyssopus officinalis L) بر برخي از باکتري هاي بيماري زا با منشاء غذايي دارای 16 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد (word) بررسي اثر ضد باکتريايي عصاره درمنه کوهي (Artemisia aucheri)، درمنه دشتي (Artemisia sieberi) و زوفا (.Hyssopus officinalis L) بر برخي از باکتري هاي بيماري زا با منشاء غذايي  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد (word) بررسي اثر ضد باکتريايي عصاره درمنه کوهي (Artemisia aucheri)، درمنه دشتي (Artemisia sieberi) و زوفا (.Hyssopus officinalis L) بر برخي از باکتري هاي بيماري زا با منشاء غذايي،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد (word) بررسي اثر ضد باکتريايي عصاره درمنه کوهي (Artemisia aucheri)، درمنه دشتي (Artemisia sieberi) و زوفا (.Hyssopus officinalis L) بر برخي از باکتري هاي بيماري زا با منشاء غذايي :


سال انتشار : 1394

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم و صنايع غذايي

تعداد صفحات :16

لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.
كلید واژه: اثر ضد باکتریایی، درمنه، زوفا، عصاره آبی

لینک کمکی