فایل ورد (word) مقاله رابطه‌ي بين آگاهي و ارزيابي از اجراي مجازات‌هاي رسمي و نگرش نسبت به جرم (مورد مطالعه: خميني‌شهر اصفهان)

    —         —    

ارتباط با ما     —     لیست پایان‌نامه‌ها

... دانلود ...

 فایل ورد (word) مقاله رابطه‌ي بين آگاهي و ارزيابي از اجراي مجازات‌هاي رسمي و نگرش نسبت به جرم (مورد مطالعه: خميني‌شهر اصفهان) دارای 45 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد (word) مقاله رابطه‌ي بين آگاهي و ارزيابي از اجراي مجازات‌هاي رسمي و نگرش نسبت به جرم (مورد مطالعه: خميني‌شهر اصفهان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد (word) مقاله رابطه‌ي بين آگاهي و ارزيابي از اجراي مجازات‌هاي رسمي و نگرش نسبت به جرم (مورد مطالعه: خميني‌شهر اصفهان)،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد (word) مقاله رابطه‌ي بين آگاهي و ارزيابي از اجراي مجازات‌هاي رسمي و نگرش نسبت به جرم (مورد مطالعه: خميني‌شهر اصفهان) :


تعداد صفحات :45

در دهه­های اخیر به موازات افزایش نرخ جرایم و تغییر انواع آن در جامعه­ی ایران، میزان اجرای مجازات­های رسمی مرتبط با جرایم خاص، توسط دستگاه کیفری در سطح کشور افزایش نسبی یافته است. این مجازات­ها، که بعضأ در ملاءعام و انظار عمومی نیز به اجرا در می­آیند، صرفنظر از سیاست­ها و اهداف اجرایی مدنظر مراجع رسمی و قانونی، واکنش­های گوناگونی را در سطح جامعه و افکارعمومی در پی دارند که از منظرهای مختلف، قابل بررسی علمی و تجربی می­باشد. این پیمایش با هدف سنجش و ارزیابی تأثیر مجازات­های رسمی بر نگرش عموم نسبت به جرم، با استفاده از مفروضات تئوری­های بازدارندگی و تقویت پیوندهای اجتماعی به انجام رسیده است. جمعیت آماری شامل تمامی شهروندان بالای 18سال خمینی­شهر اصفهان بوده است، که 171 نفر آنان به عنوان نمونه آماری با روش نمونه­گیری خوشه­ای انتخاب شده­اند. یافته­های تحقیق حاکی از نگرش منفی نسبتأ قوی نسبت به جرم در جامعه مورد مطالعه، میزان آگاهی پایین و ارزیابی مثبت پاسخگویان از اجرای مجازات­های رسمی بوده است. در نهایت، رابطه بین متغیرهای آگاهی و ارزیابی از مجازات­ها با نگرش نسبت به جرم معنادار بوده است. متغیرهای پیوند اجتماعی و بازدارندگی، 27% از تغییرات نگرش نسبت به جرم را تبیین کرده­اند.

لینک کمکی